Lagana šasija, udobno oslanjanje
Lagana šasija, udobno oslanjanje

Optimizovani ram sa hodom prednjeg i zadnjeg oslanjanja od 150 mm obezbeđuje pouzdanost i udobnost pri upravljanju - bilo da ste na brzom autoputu ili se vozite kroz krivine.

Potpuno nov, svestrani touring dizajn
Potpuno nov, svestrani touring dizajn

Aktivna pozicija za vožnju nudi istinsku udobnost tokom putovanja i sportski potencijal kada vam zatreba, uz potpunu zaštitu od vetra i vremenskih prilika. Grejači rukohvata, tempomat i torbe deo su standardne opreme.

Opcija šestostepenog menjača sa dvostrukim kvačilom (DCT).
Opcija šestostepenog menjača sa dvostrukim kvačilom (DCT).

DCT odgovara svakom stilu vožnje i potpuno je prilagodljiv. Birajte između ručnih izmena preko menjača na upravljaču gore/dole za trenutne, sportske promene ili pustite DCT da mirno menja brzine za vas.

Moćni, paralelno postavljeni dvocilindraš
Moćni, paralelno postavljeni dvocilindraš

Agregat od 1.084 ccm donosi izuzetno prilagođen obrtni moment u donjoj i srednjoj skali, brzo reaguje i uz lagani uspon do crvene linije opušteno krstari uz karakteristični osećaj i zvuk.

Napredne tehnologije za vožnju
Napredne tehnologije za vožnju

Savršeni paket donosi 5 režima vožnje, HSTC, Wheelie funkciju kontrole zadnjeg točka i dodatnu sigurnost dnevnog svetla, automatsko isključivanje indikatora i signal za zaustavljanje u nuždi.

Ekran od 6,5 inča osetljiv na dodir sa opcijom povezivanja
Ekran od 6,5 inča osetljiv na dodir sa opcijom povezivanja

Prilagodljiv za 3 režima prikaza i pozadine. Koristite aplikacije za navigaciju i ostanite povezani preko pametnog telefona uz Apple CarPlai®, Android Auto® i Bluetooth® sisteme povezivanja.

UŽIVAJTE U PROMENI PRAVCA

UŽIVAJTE U PROMENI PRAVCA

Ovaj trenutak ste čekali. Radna nedelja je završena. Sada je vreme za istraživanje, i to celog vikeda. Vaš NT1100 je spakovan, za dvoje. Kuda ćete? Imate ideju i deo rute je planiran na vašem telefonu. Ali neki delovi će biti namerno iznenađenje. I šta tražite? Nešto posebno. Osećaj koji samo putovanje motociklom može doneti. I tamo je, čeka vas.

Jedan motocikl koji može sve
Putovanje na posao, sport, krstarenje ili sve to? Na vama je.

To je sjajna stvar kod NT1100. Toliko je svestran. Elegantna aerodinamika, veliki ekran podesiv u 5 smerova i gornji/donji deflektori koji obezbeđuju vrhunsku zaštitu od vetra. Međutim, dimenzije su kompaktne pa je odličan i za gradsku vožnju. Sedište, visine 820 mm, udobno je za dvoje i prilagođeno je fleksibilnom položaju za vožnju koji vam omogućava da se uključite ili opustite. I, kao što biste očekivali, paketi opreme su bogati. Pored torbi ili kofera, NT1100 je stiže sa rezervoarom od 20l - što mu omogućava domet od 400 km (WMTC režim) - grejači ručica, tempomat, USB/ACC utičnice i zadnji nosač. Centralno postolje olakšava održavanje zadnjeg točka.

Motor moćnih performansi
Podešen za ubrzanje sa opcijom prenosa sa dvostrukim kvačilom

Snažni dvocilindrični motor nudi snažne performanse pri niskom broju obrtaja, sa maksimalnim obrtnim momentom od 104 Nm, i to je baš ono što vam je potrebno za preticanje bez napora. Takođe neprimetno stiže do crvene zone obrtaja i podešen za dubok, pulsirajući, karakteristični zvuk. Tri podrazumevana režima vožnje, URBAN, RAIN i TOUR, pokrivaju većinu uslova i dve USER opcije vam omogućavaju da u potpunosti prilagodite snagu motora, HSTC na 3 nivoa i Wheelie Control. Šestostepeni DCT je opcija, ako želite da promenite stepen prenosa, menjač nudi brzu kontrolu, pomeranjem na gore ili dole sa leve ručke. Možete izabrati efikasno, besprekorno menjanje brzina, sa 3 nivoa S režima ako su vam potrebne sportske performanse.

Savršeno izbalansirana šasija
Brzo upravljanje, maksimalno samopouzdanje

Ovo je motocikl kojim se upravlja lagano i precizno, kako god da ga vozite. Čvrsti čelični ram je optimizovan za snagu, pun osećaj i stabilnost, Showa USD viljuške od 43mm i zadnji amortizer, rade sa aluminijumskim nosačem točka preko Pro-Link veze, i donose impresivan odziv sistema oslanjanja i precizno iskustvo u krivinama, bez obzira na uslove. Predopterećenje zadnje opruge je hidraulično podesivo da odgovara teretu koji nosite. Prednje i zadnje gume profila 120/180 obezbeđuju maksimalno prianjanje i stabilnost, a dostupna je glatka, progresivna snaga kočenja koju kontroliše ABS kada vam to zatreba.

Tehnologija koja radi za vas
Ostanite u kontaktu i zadržite konekciju sa svima

Pregledan i lak za čitanje, TFT ekran osetljiv na dodir od 6,5 inča nudi tri nivoa informacija - od minimalnog do maksimalnog - u skladu sa individualnim željama. Apple CarPlai®, Android Auto® i Bluetooth® povezivanje omogućavaju pristup funkcijama pametnog telefona - kao što su navigacija, muzika i pozivi - preko ekrana i slušalica za kacigu. Dnevna svetla (DRL) se automatski prilagođavaju intenzitetu ambijentalnog svetla i obaveštavaju druge učesnike u saobraćaju o vašem prisustvu. Preko 50 km/h, signal za hitno zaustavljanje (ESS) koji se sam poništava ukazuje u situaciji naglog kočenja javlja se vozačima iza vas. Indikatori se takođe automatski isključuju.

DOZA SPORTA NA PUTOVANJIMA

Pažljivo ga pogledajte i izaberite omiljenu boju.

Matte Iridium Grey Metallic
Pearl Glare White
Graphite Black
Ručno prenosivi kofer od 50l
Ručno prenosivi kofer od 50l

Proširite nosivost svog NT1100 pomoću velikog i izdržljivog kofera. Koristi Honda One-Key sistem i može da ponese do 6 kg prtljaga. Dostupni su i zaštitni paneli u raznim bojama.

Komforno sedište/naslon za vozača
Komforno sedište/naslon za vozača

Dizajniran da dodatno poboljšaju udobnost NT1100 tokom putovanja, luksuzno oblikovano komforno sedišta za vozača i naslon integrišu se sa elegantnim dizajnom NT1100 i donela veću udobnost na dužim putovanjima.

Torba za preko rezervoara od 4,5 l
Torba za preko rezervoara od 4,5 l

Ova potpuno vodootporna torba za rezervoar savršena je za odlaganje manjih predmeta tokom vožnje, sa providnim džepom za telefon. Pričvršćuje se preko jednostavne i bezbedne kopče, uz nosivost od 1,5 kg.

LED svetla za maglu
LED svetla za maglu

Dupla svetla za maglu poboljšavaju vidljivost vozača i montiraju se direktno na NT1100. Aktivacija se prikazuje na TFT ekranu osetljivom na dodir, a intenzitet belog svetla se može podesiti preko prekidača na upravljaču.

DCT parkirna ručica i poklopac
DCT parkirna ručica i poklopac

Dodajte savršenu notu svom NT1100 i opremite ga DCT parking ručicom i poklopcem. Anodizirana završna obrada aluminijumske ručice za parkiranje je upotpunjena odgovarajućom završnom obradom na poklopcu, koji takođe sadrži Honda logo.

Za brze promene prenosa
Za brze promene prenosa

Dizajniran posebno za manuelni šestostepeni NT1100, brzi menjač omogućava trenutno prebacivanje u više stepena prenosa sa gasom dok pomaže da se smanji zamor vozača tokom dužih vožnji. Takođe ima automatsku funkciju za glatko i brzo prebacivanje u niži stepen prenosa.