POTPUNO LED OSVETLJENJE
POTPUNO LED OSVETLJENJE

Svaki detalj na CBR650R je dizajniran za strastvene vozače. Vrhunska, dupla LED svetla predstavljaju nove reflektorne površine i bacaju čiste bele zrake koji ističu posebnost ovog motora. Zadnja svetla imaju elegantnu, minimalističku formu.

ASISTIRANO KVAČILO
ASISTIRANO KVAČILO

Snažno kočenje, brzo spuštanje u niži stepen prenosa, lagana kontrola ulaska u krivine: Assist/Sliper Clutch funkcija dopušta vam da sa pouzdanjem isprobate impresivne mogućnosti koje ima CBR650R dok lako upravljate šestostepenim menjačem.

ČETVOROCILINDRIČNI MOTOR
ČETVOROCILINDRIČNI MOTOR

CBR650R je opremljen snažnim četvorocilindričnim DOHC motorom sa 16  ventila. Ima maksimum od 12000 obrtaja i HSTC sistem koji kontroliše proklizavanje zadnjeg točka. Vi imate moć, kompletnu. U svojoj desnoj ruci.

IZDUVNI  SISTEM I PRIGUŠIVAČ
IZDUVNI SISTEM I PRIGUŠIVAČ

Uzbuđenje.Harmonija. Snaga. To je sve ono šta CBR650R donosi. Četiri izduvne cevi koje su poređane oko prednjeg dela motora, kaoi prigušivač koji je tako konstruisan da izazove žmarce uz kičmu dok se broj obrtaja povećava.

LCD EKRAN
LCD EKRAN

Pogled iz kokpita ka napred je čist sport.
Digitalni LCD instrumenti su jasni i još lakši za čitanje jer je jsano da vam treba brza informacija.Indikatori stepena prenosa kao i Shift Up su uključeni u ekran.

Ovo je motocikl za rođene takmičare. Izvajan unapređenim visoko aerodinamičnim linijama,CBR65R-sa vešanjem, opremom i visokim stilom, je oštra alatka, namenjena za sport, uzbudljive snage i izuzetnog obrtnog momenta.Otkrijte mesto bez granica.Vašu opsesiju.

ČIST TRKAČKI DNK ZA PUT

Dobro pogledajte i izaberite boju koja vam najviše odgovara.

Matte Gunpowder Black Metallic
Grand Prix Red
OTKUD „ R

OTKUD „ R" u CBR

Rođen na trkačkoj stazi, za njim se okreću glave na ulici.

CBR650R je usavršio svoj  trkački DNK za agresivne performanse na putu. Nogostupi i rukohvati daju optimalnu poziciju za vožnju.Za lagano kretanje oko mašine, za savršen balans u krivinama dok savlađujete uzbudljive puteve. Prednja guma je odlično opterećena, za precizno okretanje, dok zadnja koja ima 280 sekcija snažno prijanja. Napred, prodorna LED svetla ispunjavaju čvrstu zaokruženu masku. Okruženi su minimalnim sedištem i redizajniranim tanjim bočnim panelima. Čak je i zadnji prostor za  tablicu za registraciju bio ozbilljno redizajniran. A rika iz izduvne cevi dok prati maksimalno ubrzanje će vam dići kosu na glavi.

UZBUDLJIVA TRKA KA CRVENOJ LINIJI

UZBUDLJIVA TRKA KA CRVENOJ LINIJI

To je ono što radimo. Četiri cilindra u svom najboljem izdanju.

Linijski četvorocilindrični motor DOHC 16-ventila je napravljen da se koristi. Bliski, kratki razmak između brzina i lagan nalet snage daju uzbudljivo ubrzanje. A tu jei poznato zavijanje kako se raste broj obrtaja. To stvara zavisnost. Assist/slipper Clutch olakšava menjanje brzina na više a kontorliše promenu ka nižim dok HSTC to radi sa proklizavanjem zadnjeg točka. To je inženjersko remek delo. Uživajte u njemu.

VRHUNSKA OPREMA

VRHUNSKA OPREMA

Visoke performanse znače dobre karakteristike.

CBR650 se izdvaja. Pravi, sportski.Srednja kategorija. Ima karakteristike koje odgovaraju njegovoj jednostavnoj nameni. Savitljiv, okretan i stilizovan novim dvostrukim LED svetlima koja imaju nove reflektorske površine za još prodorniji pogled i ističu agresivne uglove. Upravljač se pričvrsti za donji spojnički poklopac radi kompletne kontrole a LCD instrument tabla je još lakša za čitanje. Ponekad se život umeša u vašu vožnju pa zato postoji USB utičnica ispod sedišta.

CBR650R: POGLED IZBLIZA

Na brzinu prođite kroz tehničke karakterisike CBR650R

RADIJALNO POSTAVLJENA KLJEŠTA
RADIJALNO POSTAVLJENA KLJEŠTA

Bez obzira na vremenske prilike, CBR650R je spreman na izazove svakog putovanja.Dvostruka Radijalno postavljena klješta sa četiri cilindra imaju impresivnu snagu, osetljiva su, dok dvokanalni ABS održava kontrolu na mokrim ili suvim putevima.  

SVILJUŠKE SHOWA SFF-BP USD
SVILJUŠKE SHOWA SFF-BP USD

Vrhunski unapređene, Showa Separate Fork Function Big Piston(SFF-BP)USD viljuške od 41mm, pružaju preciznu kontrolu vešanja sa balansiranom otporom opruge kao i sile prigušenja za direktnu vezu sa vašom prednom gumom.

LAKA KONVERZIJA NA 35KW
LAKA KONVERZIJA NA 35KW

CBR650R je snažan motocikl pravljen za strastvene vozače. Moguća je i veom jednostavna konverzija kod vašeg Honda dilera kako bi motor bio prilagođen vlasnicima A2 dozvola. Konverzija ponovo na punu snagu je jednako jednostavna.