HRABAR POTEZ

HRABAR POTEZ

Forzu znate. Našu porodicu vrhunskih skutera; mnoštvo napredne tehnologije i sjajne sportske performanse, definisane savremenim stilom koji privlači pažnju. Na vrhu tog izbora, napravili smo novu Forzu 750. Gde god da se nađete, u gradu ili van njega, za posao, razonodu ili uživanje, predstavlja spoj oštre, čvrste forme i udobnosti i praktičnostni na GT nivou, uz zadivljujuć odziv dvocilindričnog motora od 745cc, kočnica visoke klase i visokokvalitetnog sistema oslanjanja.

PROŠIRITE SVOJU ZONU KOMFORA

Ovaj mega skuter je nešto posebno. Pogledajte ga dobro i izaberite omiljenu boju.

Jeans Blue Metallic
Graphite Black
Silver metallic
Candy chromosphere red
UVEK TU ZA VAS

UVEK TU ZA VAS

Pošto vi nikad ne stajete, ne staje ni Forza 750.

Upakovali smo ovaj skuter sa vrhunskim funkcijama koje vam pomažu da živite život na svoj način. Stalno uključeno povezivanje drži vas u toku putem pametnog telefona i živopisnog TFT kolor ekrana instrument table. Postoje tri podrazumevana režima vožnje koje možete izabrati, sa opcijom prilagođavanja i besprekornim šestostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom (DCT). I, tokom vožnje u svakom deliću sekunde, Hondin HTSC sistem vodi računa o snazi koja se isporučuje na zadnji točak.

NAŠ VRHUNSKI SKUTER

NAŠ VRHUNSKI SKUTER

Sve je počelo s jednim pitanjem. Šta je potrebno da se napravi vrhunski GT skuter? Dakle, ispitali smo svaki aspekt performansi. I stigli do odgovora. Prvo, mora da bude dovoljno kompaktan da prođe kroz saobraćaj i da se lako parkira, ali udoban za dvoje sa dovoljno prostora za noge vozača. Dodajte svemu ovome i stajling koji privlači poglede, gde god da se nađe ili parkira. Prijatan, snažan motor sa puno snage je obavezan, kao i šasija koja je upravljiva, sa odličnom aerodinamikom pri velikim brzinama. I, kao transportno sredstvo, mora da radi za svog vozača, sa korisnim prostorom ispod sedišta, i mnoštvom praktičnih detalja koji život čine boljim.

VOZITE SE I UŽIVAJTE

VOZITE SE I UŽIVAJTE

Naravno, vožnja treba da bude posebno zadovoljstvo.

Ali, ako imate i stvari o kojima treba povesti računa, novi sistem glasovne kontrole Honda pametnog telefona (dostupan samo sa Android™ uređajima) povezuje se sa vašim uređajem radi lakšeg upravljanja - preko TFT ekrana od 5 inča instrument table i prekidača sa leve strane kormana - tu su navigacija, pozivi, poruke i muzika.

SAZNAJTE SVE O MODELU FORZA 750

Saznajte sve o detaljima koji čine naš vrhunski GT skuter.

Prostor za vaše stvari i Smart Key prednosti
Prostor za vaše stvari i Smart Key prednosti

Prtljažni prostor ispod sedišta ima zapreminu od 22L i prihvata punu kacigu. Tu je i USB tip-C utičnica na zadnjoj strani odeljka za dopunu baterije vaših uređaja. Tu je i korisna, lako dostupna pregrada za rukavice u unutrašnjem poklopcu sa desne strane. Smart Key stavite u džep i on će upravljati svim sistemima nove Honda Forza 750.

TFT ekran od 5 inča za intuitivnu kontrolu
TFT ekran od 5 inča za intuitivnu kontrolu

Upravljajte režimima vožnje brzo i lako. Prilagodite prikazane informacije tako da odgovaraju vašim potrebama i željama, povežite se sa vašim mobilnim uređajem a Honda sistem glasovne kontrole (dostupan samo sa Android™ uređajima) vodiće računa i održavati vas u kontaktu sa svime što vam je važno dok se vozite.

Dvocilindrični motor sa 8 ventila i 745cc zapremine
Dvocilindrični motor sa 8 ventila i 745cc zapremine

Maksimalne snage od 43,1 kW i 69 Nm obrtnog momenta; to su performanse koje daju trenutno ubrzanje, u svakom stepenu prenosa, i opušteno krstarenje autoputu uz dosta rezerve. Sa jednim litrom goriva prelazi se i 28,3 km, rezervoar od 13,2 litra donosi potencijalni domet od 370 km. Za vozače sa A2 dozvolom moguća je i konverzija od 35 kW.

TBW sistem kontrole gasa i 3 režima vožnje sa HSTC sistemom
TBW sistem kontrole gasa i 3 režima vožnje sa HSTC sistemom

TBW donosi prednost unapred podešenih režima vožnje - STANDARD, SPORT i RAIN - da promeni snagu motora i karakter kočenja motorom (i nivo intervencije HSTC sistema) kako bi se odgovorilo uslovima u saobraćaju. Režim USER omogućava posebno podešavanje vašeg FORZA 750, kao i HSTC nivoa - da biste dobili snagu motora i kočenja po svom karakteru.

Duplo kvačilo - DCT
Duplo kvačilo - DCT

Ovaj gradski motocikl ima jake performanse. Ali, kao svaki vrhunski sportista, takođe je i pametan. Pored režima vožnje, šestostepeni DCT nudi besprekornu ručnu ili automatsku promenu stepena prenosa. Način menjanja se takođe potpuno prilagođava vašim željama.

Sportska šasija prilagođena modelu i sistem oslanjanja
Sportska šasija prilagođena modelu i sistem oslanjanja

Cevasti čelični ram u obliku dijamanta donosi robusnost i prednje podesive USD viljuške od 41 mm - vrsta opremee koju ćete naći na našim sportskim modelima - i pružaju vrhunsku kontrolu oslanjanja i precizno upravljanje. Lagani aluminijumski nosač točka i podesivi Pro-Link mono amortizer su još jedan aspekt koji doprinosi lakoj upravljivosti Forza 750.

Dvostruka prednja kočiona klešta sa sa četiri klipa radijalno postavljena
Dvostruka prednja kočiona klešta sa sa četiri klipa radijalno postavljena

Veliki diskovi prečnika su 315 mm; ABS brine za kočenje napred i pozadi, za dosledno zaustavljanje bez obzira na uslove sa kojima se suočavate. Prednji točak od livenog aluminijuma od 17 inča obezbeđuje sigurnu stabilnost i uparen je sa zadnjim od 15 inča.

PAKET COMMUTING
PAKET COMMUTING

Učinili smo sve da vam Forza 750 bude vrhunski saputnik. Paket Commuting za odlazak na posao uključuje gornji kofer, kompletiran sa panelom usklađenih boja i praktičnom unutrašnjom torbom, kao i torbu na centralnoj konzoli, korisnu za dodatne sitnice. Svi artikli su dostupni zasebno.

GORNJI KOFER OD 50 L
GORNJI KOFER OD 50 L

Otvara se i zaključava istim pametnim ključem koji upravlja paljenjem, i donosi fleksibilan prostor za stvari za svaki dan ili vikend izlet. Otključava se kada ste sa svojim Forza 750 i automatski se zaključava kada odete. Dostupna je i unutrašnja torba.

GORNJI KOFER I BOČNE TORBE
GORNJI KOFER I BOČNE TORBE

Standardni gornji kofer od 50L - sa odgovarajućom desnom i levom torbom od 26 i 33 litra - koristi i elemente u boji za izgled po želji. Dostupne su i unutrašnje torbe koje se mogu ukloniti, kako bi život bio lakši tokom putovanja.

OPREMA ZA HLADNE DANE
OPREMA ZA HLADNE DANE

Ako nastavljate svoju vožnju i tokom hladnih zimskih dana, par zagrejanih rukohvata mnogo će značiti. Komplet za pričvršćivanje i pojas potrebni za montažu stižu u kompletu. Dostupni su i deflektori za natkolenice i potkolenice.