IDEMO NAPRED

IDEMO NAPRED

Postaje sve bolji i bolji.

Novi skuter Forza 350 ima veću snagu i veći obrtni moment za bolje ubrzanje i veću maksimalnu brzinu. Sada možete više da uradite sa njim. Motor sa vazdušnim hlađenjem je opremljen sistemom HSTC za stalnu kontrolu proklizavanja zadnjeg točka. Elegantna karoserija predstavlja rafiniran stil i poboljšanu aerodinamičnost koji donose dodatni komfor na većim brzinama, i dodatno pokretljivi električni vetrobran od 40mm. Redizajnirana digitalno/analogna instrument tabla predstavlja Honda Smartphone Voice Control System, koji vas povezuje preko Bluetooth-a sa brojnim funkcijama koje vaš uređaj ima. Potpuno LED svetlo ostavlja vrhunski svetlosni pečat.

SOFISTICIRANO I SA STILOM

Dobro pogledajte i izaberite omiljenu boju.

Falcon gray
Cool White
Pacific blue
Gray metallic
Candy chromosphere red
SKUTER OBLIKOVAN DA ZADIVI

SKUTER OBLIKOVAN DA ZADIVI

Novi poboljšan izgled koji prate odlične performanse.

Forza 350 je visoko podigao lestvicu. Izvajan i aerodinamički efikasan donosi stil velike pokretljivosti. Meke, moderne linije stvaraju pravi osećaj sportskog duha i donose osveženu prefinjenu formu. Poboljšana prednja maska i vazdušni štitnik dobro se kombinuju i upravljaju vazdušnim strujanjem kako bi smanjili pritisak na vozačeva leđa pri većim brzinama a tu je i električni vetrobran koji vas štiti od vetra sa jednim pritiskom na dugme.

POBOLJŠAN, U SVAKOM SEGMENTU

Upoznajte se sa detaljima i karakteristikama širokih sposobnosti koje ima Forza 350

Proširen električni vetrobran
Proširen električni vetrobran

Elektro podesivi vetrobran (poboljšan) sada sa dodatnih 40mm se lako podešava u opsegu od 180mm i to tokom vožnje. Visina se podešava jednostavnim pokretanjem dugmeta na gore ili dole, koje se nalazi na levom rukohvatu, kako bi se prilagodili promenljivim vremenskim uslovima. Smanjuje buku i zamor.

Siguran prtljažni prostor i USB priključak Tipa C
Siguran prtljažni prostor i USB priključak Tipa C

Forza 350 ima odličan siguran prostor za smeštaj stvari neophodnih za gradske uslove. Ima USB priključak Tipa C u odeljku za rukavice kojim možete dopuniti vaš uređaj i dovoljno mesta za dve full face maske (u zavisnosti od veličine), tako da imate manje da nosite sa sobom tamo kuda ste krenuli.

Sofisticirani, SOHC motor sa vodenim hlađenjem
Sofisticirani, SOHC motor sa vodenim hlađenjem

Isporučuje 21.5KW za bolje ubrzanje kako bi vas držao dalje od gradskih gužvi a pružio veće brzine na autoputu. Takođe je i čistiji, usaglašen sa EURO5 standardom i podešen za zadivljujuću reakciju. Novi motor je sačuvao dobru Forza reputaciju kada je efikasnost potrošnje goriva u pitanju. Sa jednim punim rezervoarom možete da pređete čak 350km.

Honda Selectable Torque Control(HSTC)
Honda Selectable Torque Control(HSTC)

HSTC stalno prati proklizavanje zadnjeg točka i upravlja obrtnim momentom u skladu sa tim. Možete ga zamisliti kao dodatni, nevidljivi nivo pouzdanosti, a po suvom vremenu HSTC dodaje potpuno novu dimenziju, dopuštajući pravu količinu snage za brz polazak.

Dah stila i pogodnosti Smart Key ključa
Dah stila i pogodnosti Smart Key ključa

Nova instrument tabla kombinuje analogni brzinomer i obrtometar sa digitalnim informacijama. Sada postoji opcija da povežete brojne funkcije sa vašeg uređaja kroz novi Honda Smartphone Voice Control system. Dodatno, Smart Key upravljanje paljenjem je veoma lako - samo ga stavite u svoj džep.

Osvetljenje na putu
Osvetljenje na putu

Jarko prednje LED svetlo, zadnje svetlo i pokazivači su dizajnirani kao integralni deo izvajanog izgleda Forza 350. Nije reč samo o stilu. Osiguravaju bolju upadljivost na putu i poboljšavaju vidljivost.

SMART TOP KOFER OD 45 LITARA
SMART TOP KOFER OD 45 LITARA

Otvara ga i zatvara isti Smart Key (u vašem džepu) koji upravlja paljenjem. Pričvršćuje se na opcionu policu za prtljag. Unutrašnja torba koja se takođe  može posebno naručiti, pruža savršen izbor za sve vaše stvari.

TOP BOX KOFER OD 35 LITARA
TOP BOX KOFER OD 35 LITARA

Ima prostor za jednu full face kacigu ili dve open face, manje kacige. Lako se postavlja i lako skida. Poklopac je u Matt Cynos Grey Metallic boji i ima jastuče za putnika. Molimo obratite pažnju da vam treba zadnji nosač kofera (koji uključuje komponente za montiranje na šinu).

GREJAČI ZA RUKOHVATE
GREJAČI ZA RUKOHVATE

Samo zato što se vreme promenilo to ne znači da treba da prestanete da vozite. Kako temperatura padne, grejači rukohvata od 360 stepeni vam pomažu da vam ruke budu tople. Imaju 5 nivoa grejanja sa integrisanim osiguračem koji sprečava da baterija iscuri.

PAKET NALEPNICA ZA TOČKOVE
PAKET NALEPNICA ZA TOČKOVE

Dodajte završni detalj vašem Forza 350. Svaki komplet sadrži cirkularne, trodelne pruge za lako postavljanje (i savršeno prianjanje) prednjeg i zadnjeg točka. Dostupno u Gold Metallic, Candy Graceful Red i Sahara Blue Metallic boji.

SILA SA KOJOM SE VREDI POVEZATI

SILA SA KOJOM SE VREDI POVEZATI

Naša jedinstvena porodica skutera.

Naša porodica vrhunskih skutera: Puna napredne tehnologije i čistih sportskih performansi, definisana savremenim, privlačnim stilom, Forza 125 je agilna u gradu i na otvorenom, dok Forza 350 ugrađuje duži radijus kretanja u tu kombinaciju. Potpuno nova Forza 750 je glava porodice, zadivljujućeg izgleda, pravim GT-lux komforom i praktičnošću, kao i impresivnim performansama iz svog dvocilindričnog motora od 745 kubika, moto-sport kočnicama kao i vešanjem visokog kvaliteta.