Lagana šasija i udobni sistem oslanjanja
Lagana šasija i udobni sistem oslanjanja

Točkovi od livenog aluminijuma sa 6 krakova u obliku krsta se udobno kotrljaju. Pneumatici sa blok šarom u terenskom stilu svestrano rade na svim podlogama.

Štedljivi sportski motor i HSTC sistem
Štedljivi sportski motor i HSTC sistem

Obrtni moment od 31,5 Nm obezbeđuje oštro ubrzanje, uz snagu od 21,5 kW za krstarenje autoputem i uz potrošnju goriva od tek 3l na 100km (WMTC režim). HTSC sistem podesiv u 2 nivoa kontroliše prianjanje zadnje gume.

Prostor za odlaganje stvari za fleksibilniju udobnost
Prostor za odlaganje stvari za fleksibilniju udobnost

Ispod sedišta možete staviti dve kacige - što je savršeno kada stignete na odredište - a ugrađena USB utičnica omogućava punjenje pametnog telefona.

LCD displej, HSVC system i opcija Smart Key
LCD displej, HSVC system i opcija Smart Key

Tabla je lako čitljiva, a ADV350 ima i Hondin sistem glasovne kontrole za telefonske pozive i biranje muzike. Smart Key nudi puni komfor - uključujući i opcioni Smart Top kofer - iz vašeg džepa.

Potpuno pripremljen za avanturu
Potpuno pripremljen za avanturu

Uzbuđenje na otvorenom pomešano sa elegantnim urbanim stilom. Upoznajte snažni krosover skuter napravljen da u istoj meri osvoji autoput, gradske ulice ili neasfaltirani put. Na ozbiljnom nivou.

Udobno oslanjanje i veći razmak od tla
Udobno oslanjanje i veći razmak od tla

Ispod vas je razmak od 145 mm do prve prepreke, dok unakrsno okrenute viljuške (USD) i podesivi zadnji amortizeri donose samopouzdanje u vožnji.
Točkovi od livenog aluminijuma sa 6 krakova u obliku krsta se udobno kotrljaju. Pneumatici sa blok šarom u terenskom stilu svestrano rade na svim podlogama.

MOGUĆNOSTI KOJE UZBUĐUJU

MOGUĆNOSTI KOJE UZBUĐUJU

Samopouzdanje. To je ono što vam ADV350 daje. Kombinacija sportskog motora i robusne šasije koja rafinirano radi i sa lakoćom osvaja sve terene. Dobro je ostati povezan dok se vozite i nosite sve što vam je potrebno. Zato uradite upravo to, uz HSVC, preko aplikacije Honda RoadSinc i dosta prostora za vaše stvari. Upečatljiv stil ističe razliku - dobar je osećaj kada parkirate a pametni ključ u džepu upravlja ADV350, i još vam pomaže da ga pronađete u gomili treptavog svetla. Dan vas može odvesti u grad, i daleko van njega, ali vam to ne smeta. Imate ADV350. Znate šta sve može.

Skuter stvoren za istraživanja
Za velegrad i još dalje

Uzmite najbolju tehnologiju velikih skutera koja postoji, dodajte veliki deo avanturističke DNK iz našeg revolucionarnog modela X-ADV i stižete na novo odredište - ADV350. Težak samo 183 kg, potpuno opremljen i sa snažnim motorom - uz svu sofisticiranost potrebnu da gradsko putovanje prođe bez napora - sa udobnim oslanjanjem (125 mm napred i 130 mm pozadi), dodatnim razmakom od tla i blok gumama koje lako savladavaju svaku podlogu na koju naiđete. Dakle, krenite u novi dan, ADV350 će vas sigurno odvesti na odredište.

Praktičan dizajn koji ima smisla
Komfor za dvoje i podesiva zaštita od vetra

Izraženi avanturistički stil uvek traži novo odredište ali ne sme se zaboraviti da veliki skuteri podrazumevaju udobnost i praktičnost. Konstruisan je za podršku vozaču uz sedište visine od samo 780 mm, tako da je kontakt sa podlogom olakšan. Tu je i 48L prostora za stvari ispod sedišta, dovoljno za dve pune kacige, plus pretinac sa USB Tip-C utičnicom. Vetrobran se podešava u 4 pozicije, visine i ugla, ukupnog hoda od 133 mm. Visoko postavljen, usmerava vazduh oko ramena smanjujući zamor na dužim putovanjima. Nisko postavljen, omogućava protok vazduha za hlađenje, i savršen je za grad.

Vrhunska tehnologija za vožnju
Ulepšajte svaki svoj dan

Spremni za polazak? Pametni ključ u džep i krenite; ključ pokreće sistem paljenja i otključava sedište. Takođe upravlja (opciono) Smart Top koferom - kada ste blizu, kofer je otvoren i zaključava se dok se udaljavate. I, ako želite da ostanete u kontaktu tokom vožnje, može. Atraktivna LCD tabla sadrži Honda sistem glasovne kontrole pametnog telefona (HSVC), koji se povezuje sa vašim uređajem preko aplikacije Honda RoadSinc, za pozive i muziku. Osvetljenje je LED, predvođeno agresivnim dvostrukim farovima, dok signal za hitno zaustavljanje (ESS) upozorava učesnike u saobraćaju tako što uključuje zadnje pokazivače.

Sportske performanse i svestranost
Sigursnot koju donosi Honda HTSC sistem

Unapređeni Smart Power+ (eSP+) SOHC motor sa četiri ventila i 330cc ostvaruje prave sportske performanse i visoku efikasnost zahvaljujući vrhunskim tehnologijama. Uživajte u nadmoćnom ubrzanju u saobraćaju i obilju snage tokom dužih putovanja ili bilo čega što vam dan donese. Pošto se uslovi u vožnji mogu brzo promeniti, HSTC automatski kontroliše prianjanje zadnjeg točka, za više samopouzdanja u vožnji. Benzinske pumpe nećete često posećivati uz potrošnju od samo oko 3 litra na 100km (WMTC) te rezervoar za gorivo od 11,5L omogućava domet od 340km.

NASTAVITE U SVOM FAZONU

ADV350 je napravljen za one koji uživaju u izazovima. Slobodno izaberite omiljenu boju.

Spangle Silver Metallic
Matte Carbonium Grey Metallic
Matte Carnelian Red Metallic
SMART TOP KOFER
SMART TOP KOFER

Uzmite ADV350 pametni ključ i otključajte kofer iz blizine a on će se zaključati kada se udaljite. Opcioni detalji su naslon za suvozača i dodatni panel. 

GREJANJE RUČICA
GREJANJE RUČICA

Ako vozite preko cele godine, grejači ručica su obavezni jer će ruke ostati tople i tokom zime. Dodatak za ugradnju je zaseban.