Novi ultralagani točkovi i nosač točka
Novi ultralagani točkovi i nosač točka

Nosač točka je nov i lagan, a novi ultralagani alu točkovi sa 5 krakova spuštaju ukupnu tećinu - što utiče na bržu reakciju upravljanja.

Maksimalno uživanje u snazi dvocilindraša
Maksimalno uživanje u snazi dvocilindraša

Ako je ovo vaš prvi motocikl (ili najnoviji od mnogih), A2 motor nudi snažan obrtni moment srednjeg opsega i uzbudljivu jurnjavu do crvene linije.

LCD instrument displej
LCD instrument displej

Atraktivna LCD tabla jasno prikazuje informacije i uključuje podesive indikatore stepena prenosa i indikator promene stepena prenosa.

Agresivni Naked stil i nova grafika
Agresivni Naked stil i nova grafika

Ovo je najčistiji oblik motociklizma. Napravljen da vlada gradom, CB500F odiše čvrstim stavom. Oštra Zadivljujuće nove boje grafike izdvajaju ga iz mnoštva.

Nove Showa 41mm SFF-BP USD viljuške
Nove Showa 41mm SFF-BP USD viljuške

Potreban vam je najbolji mogući način da se nosite sa gradskim izazovima; nove Showa viljuške od 41mm sa odvojenom funkcijom i velikim klipom (SFF-BP) USD pružaju odličnu kontrolu za vožnje po gradskim gužvama.

Novi dupli diskovi i radijalno postavljena klešta
Novi dupli diskovi i radijalno postavljena klešta

Novi, dupli diskovi od 296 mm i Nissin radijalno postavljena klešta sa četiri klipa daju snažnu, progresivnu podršku kočenju bez povećanja inercione sile.

GRAD?

GRAD?

SAMO VAŠ!

Motocikl nije samo sredstvo transporta. On pravi razliku. Ističe individualnost. I otvara grad. Autobusi, vozovi i saobraćajne gužve? Zaboravite. Uživajte u brzom, okretnom upravljanju koje daje lagana šasija. Uživajte u uzbuđenju oštre reakcije motora. Istražite svaki kutak svog sveta, a zatim idite dalje. CB500F će vas odvesti kud god želite.

Gradske boje
Vaš gradski saputnik

Ogoljeni oblik sa oštrom novom grafikom odiše energijom i niskim stavom spremnim za start po gradskim ulicama. Bočni poklopci se spajaju sa rezervoarom za gorivo i u potpunosti naglašavaju dizajn motora; konusni upravljači nude intuitivan osećaj i podršku. Položaj za vožnju vas prirodno postavlja uspravno. Sedište je niže i visina iznosi 785 mm, a nove aluminijumske stopice su lagane i sportske.

Unapređeno oslanjanje i kočnice
Precizno upravljanje

U gradskim uslovima, vaš motocikl mora brzo da reaguje na svaki vaš zahtev. Dakle, težište šasije je sada pomereno ka napred, radi poboljšanog prianjanja i osećaja. Nove Showa viljuške od 41mm SFF-BP USD daju izvanredan odziv, posebno pri kočenju. Novi lagani točkovi i nosač zadnjeg točka doprinose agilnosti. Za snažno kočenje, novi dupli diskovi od 296 mm nose radijalno postavljena klešta sa četiri klipa.

Motor vrhunskih performansi
Za svakodnevno uživanje

Da, vozi se uz A2 dozvolu. 
Ali ovaj dvocilindrični motor od 35 kW ima sasvim fine performanse - savršen je za nove vozače i zabavan za one sa mnogo više iskustva. 43 Nm obrtnog momenta u srednjem opsegu obezbeđuje trenutno ubrzanje i, ako ste raspoloženi za zabavu, izduvna cev prijatno zavija kako se broj obrtaja povećava. Za dodatnu kontrolu, pomoćno/klizno kvačilo olakšava prebacivanje u viši stepen preko šestostepenog menjača i upravlja blokadom zadnjih točkova pri naglim promenama.

Premijum tehnologija
Vožnja na vrhunskom nivou

CB500F smo opremili vrhunski. Kompletno osvetljenje je LED, a far sada ima izuzetno snažne LED diode, tako da noću vidite bolje. Tu su i prednja poziciona svetla koja poboljšavaju vidljivost. LCD instrument tabla sadrži brzinomer, obrtomer, duplo merenje kilometraže, merač nivoa/potrošnje goriva, kao i indikatore položaja stepena prenosa i Shift Up indikator.

Naked CB500F stil

Pogledajte dobro i izaberite omiljenu boju.

Matte Axis Gray Metallic
Pearl Smoky Gray
Grand Prix Red
Pearl Dusk Yellow
GORNJI KOFER OD 35L
GORNJI KOFER OD 35L

Kvalitetni gornji kofer donosi 35 litara prostora za vaše stvari i koristi Hondin sistem jednog ključa. Prethodno je potrebno postaviti odgovarajući nosač za kofer modela CB500F.

Završetak naslona
Završetak naslona

Menja jastuk sedišta i daje sportsku siluetu i savršeno je usklađen sa kombinacijom boja vašeg CB500F.

Zaštita rezervoara
Zaštita rezervoara

Mudar način da zaštitite površinski sloj boje od ogrebotina. Lako se postavlja, lepljiva podloga za rezervoar takođe daje stilski doprinos vašem CB500F.

Torba za preko rezervoara
Torba za preko rezervoara

Torba za rezervoar od 3L se lako montira i ima providan džep za vaš smart telefon. Uključen je i pokrivač za kišu kako bi vaše dragocenosti bile suve. Za montažu je potreban dodatak.

Grejači ručica
Grejači ručica

Volite da se vozite cele godine? Grejači ručica su obavezni jer će ruke ostati tople i tokom zime. Dodatak za ugradnju je zaseban.

Torba za zadnje sedište
Torba za zadnje sedište

Savršeno se uklapa na zadnje sedište, torba ima kapacitet od 15L, ali se može proširiti na 22L. Pokrivač za kišu uključen. Za montažu je potreban komplet za pričvršćivanje torbe za sedište.