JEDAN MOTOCIKL. ZA SVE.

JEDAN MOTOCIKL. ZA SVE.

Vlasnici vole NC750X. Oni vole njegovu pouzdanost i sigurnosne karakteristike. Visok kvalitet izrade, izdržljiv stil, udobnost i svestranost čine ovaj motocikl savršenim za radni dan, kao i za zabavu vikendom. Njegove inovativne karakteristike - poput silnog skladišnog prostora - osvajaju bodove, kao i karakteristični dvocilindrični motor koji obezbeđuje značajan obrtni moment sa impresivno efikasnom potrošnjom goriva. Hondin menjač sa duplim kvačilom, sa izborom automatskog ili ručnog režima menjanja brzina, omiljena je opcija. Da, postoji mnogo razloga da volite NC750X. I učinili smo ga još boljim.

NC750X

NC750X je izuzetno svestran model. Pogledajte ga dobro i izaberite svoju boju.

Glint Wave Blue Metallic
Matt Ballistic Black Metallic
Grand Prix Red
MUDAR I POSEBAN

MUDAR I POSEBAN

Vozite se pametno, kuda god da krenete.

Oštrija, kompaktnija karoserija ističe individualnost novog NC750Y. Još je udobnija, zahvaljujući spuštenom sedištu, kao i redizajniranom zaštitnom vetrobranu. Tu je i dodatni prostor za vaše stvari na nekadašnjoj poziciji rezervoara, što su sve karakteristike koje istinski izdvajaju NC750X od standardnih modela. Povećana snaga motora i smanjena težina za 6 kg generišu lakše brže ubrzanje, dok vam četiri režima vožnje omogućavaju da prilagodite performanse uslovima u vožnji.

Za potpunu kontrolu, HSTC režimi rada su prošireni, sa prefinjenim podešavanjima dok i dalje postoji izbor manuelnog, šestostepenog menjača (sada sa kliznim kvačilom) ili jedinstvenog, šestostepenog menjača sa dvostrukim kvačilom. Radi poboljšane bezbednosti, sistem signala za hitno zaustavljanje (ESS) upravlja zadnjim svetlima u uslovima naglog kočenja.

ZAGOSPODARITE ULICAMA GRADA. I ŠIRE.

NC750X je dizajniran da vam pomogne u osvajanju gradske scene i da vas odvede tamo kuda vas vodi želja za lutanjem. Pogledajte izbliza motocikl koji zaista može sve.

Izraženiji stil i LED svetla
Izraženiji stil i LED svetla

Agresivno oblikovana prednja maska nudi zaštitu od vetra za gornji deo tela, zahvaljujući optimizovanom vetrobranu. Redizajnirano LED prednje svetlo je prepoznatljivog potpisa i upareno je sa novim LED zadnjim svetlom i indikatorima.

Intuitivne komande, spušteno sedište i dodatni prostor za vaše stvari
Intuitivne komande, spušteno sedište i dodatni prostor za vaše stvari

LCD instrument tabla nudi intuitivnu aktivaciju različitih režima vožnje, kontrolu preko prekidača sa leve strane. Na 800 mm, visina sedišta je 30 mm niža, a položaj za vožnju je udoban, uspravan i opušten uz odličnu vidljivost. Prostor za skladištenje se povećava u zapremini od 1L na 23L i, zahvaljujući preradi oblika, sada može da prihvati jednu celu kacigu za sve vaše nove avanture.

Ojačani, vodom hlađeni, SOHC paralelni dvocilindrični motor sa 8 ventila i HSTC sistem
Ojačani, vodom hlađeni, SOHC paralelni dvocilindrični motor sa 8 ventila i HSTC sistem

Zahvaljujući revidiranom vremenskom razmaku rada bregaste - pažljivo izbalansiranom između dva cilindra - ubrizgali smo dodatnu snagu od 2 kW, na 43,1 kW. Tu je i dodatnih 600 obrtaja u minuti na raspolaganju, sa crvenom zonom koja je sada postavljena na 7.000 obrtaja. HSTC sistem brine za prefinjeno prianjanje zadnje gume na 3 načina.

Throttle By Wire (TBW) sistem kontrole i 4 režima za vožnju
Throttle By Wire (TBW) sistem kontrole i 4 režima za vožnju

TBW donosi prednost unapred podešenih režima vožnje - STANDARD, SPORT i RAIN - da promeni snagu motora i karakter kočenja motorom (i nivo intervencije HSTC sistema) kako bi se odgovorilo uslovima u saobraćaju. Pored toga, režim USER omogućava posebno podešavanje snage motora i kočenja, kao i HSTC nivoa - da biste ih dobili baš tamo gde želite.

Šestostepeni manuelni menjač ili Duplo kvačilo (DCT)
Šestostepeni manuelni menjač ili Duplo kvačilo (DCT)

Manuelnim menjačem se sada upravlja preko kliznog kvačila, koje je 20% lakše na ručici i upravlja zadnjim točkom pri brzom menjanju stepena prenosa u nižu brzinu i naglom kočenju. I na manuelnim i na DCT verzijama, za brže ubrzanje po gradu, brzine 1-3 koriste kraće odnose dok zupčanici 4-6 imaju veće odnose. To znači opuštenu vožnju na autoputu - pri 60 km/h motor se okreće na samo 2.500 obrtaja u minutu.

Laganiji i lakši za upravljanje
Laganiji i lakši za upravljanje

Kompletnim redizajnom cevastog čeličnog rama u obliku dijamanta (i razna druga unapređenja) uštedeli smo punih 6 kg težine. To uz nisko težište motora nagnutog napred, čini NC750X još lakšim za rukovanje. I to u svim situacijama, od navigacije prometnim gradskim ulicama, menjanja traka na autoputu ili prolaska kroz krivine na otvorenom putu.

Adekvatno oslanjanje i snažno ali rafinirano kočenje
Adekvatno oslanjanje i snažno ali rafinirano kočenje

Prednja Showa viljuška sa dvostrukim ventilom (SDBV) od 41 mm pruža fleksibilnu apsorpciju udaraca, velikih i malih, zahvaljujući optimizovanoj kompresiji i prigušenju odskoka; zadnji Pro-Link mono amortizer ima podešavanje opterećenja opruge. Snažno, glatko kočenje je pod vašom kontrolom zahvaljujući kleštima sa dva klipa i talasastom disku od 320 mm napred, uparenim sa zadnjim kleštima sa jednim klipom, diskom od 240 mm i dvokanalnim ABS-om.

PAKET TRAVEL
PAKET TRAVEL

Paket Travel savršeno oprema vaš NC750X za duge vožnje. Robusni gornji kofer od 50L se pričvršćuje na zadnji nosač napravljen po meri i pruža dovoljno prostora za skladištenje. Izdržljive korpe se pričvršćuju na namenski napravljene nosače i obezbeđuju nosivost bez prekomerne širine. Visoki vetrobran poboljšava zaštitu od vetra, dok glavno postolje olakšava održavanje i zadnjeg točka i pogona.

PAKET ADVENTURE
PAKET ADVENTURE

Paket Adventure priprema vaš NC750X za otvoreni drum. Prednje bočne cevi obavijaju oblogu i služe za  montažu duplih, jarko belih LED maglenki. USB Tip-C utičnica se postavlja u prtljažni prostor za napajanje i punjenje pametnog telefona ili navigacionog uređaja. Grejači ručica pomažu da ruke budu tople, pružajući toplotu  oko oba rukohvata sa integrisanom kontrolom za upravljanje temperaturom. Zaštitni deflektori za stopala su završni dodir po hladnom vremenu.

ZAŠTITNA OPLATA I LED MAGLENKE
ZAŠTITNA OPLATA I LED MAGLENKE

Za avanturistički izgled, štitnici se postavljaju oko prednje i bočne obloge i mogu poslužiti kao nosači duplih, jarko belih LED maglenki koje poboljšavaju vidljivost u svim uslovima.

PAKET URBAN
PAKET URBAN

Napravite vrhunskog saputnika za putovanja radnim danima uz Paket Urban. Gornji kofer donosi korisni dodatni prostor za skladištenje uz prtljažnik NC750X. Visoki vetrobran poboljšava zaštitu od vetra, dok glavno postolje obezbeđuje jednostavno održavanje zadnjeg točka i pogonskog lanca.