Honda Jazz je hibrid. Kad pritisnete papučicu za ubrzanje, za razliku od blagog hibrida, dobijate dinamične, elektrifikovane performanse.

Osetite razliku
Osetite razliku

Nema ničeg boljeg od osećaja vožnje Honda hibrida. Decenije iskustva sa hibridnim motorima i tehničkim mogućnostima Hondinog e:HEV sistema znače da naši hibridi mogu da rade na tihi električni pogon što mild hibridi ne mogu. Novi Jazz daje izuzetne elektrifikovane performanse i ekonomičnost u stvarnom svetu.

Punjač nam nije potreban
Punjač nam nije potreban

Honda e:HEV hibridi se sami pune, crpe energiju iz motora sa unutrašnjim sagorevanjem i regenerativnog kočenja. Nema potrebe za električnom mrežom.

Efikasniji
Efikasniji

Jazz daje do 864km* sa punim rezervoarfom i postiže emisije CO2 od samo 79-141 (g/km). Štaviše, daje te impresivne brojke bez žrtvovanja komfora ili performansi. *WLTP podaci, Jazz EX.

Bezbrižnost
Bezbrižnost

Energija iz baterije ne samo što hrani elektromotore kako bi davala uzbudljive performanse, već vam i smanjuje troškove amortizacije.

Hibrid koji možete da osetite

logo

Električna vožnja vam pruža momentalno ubrzanje iz stanja mirovanja koristeći energiju iz baterije koja napaja električni motor.

Hibridni pogon koristi elektromotore zajedno sa benzinskim motorom u svakodnevnim uslovima vožnje kako bi obezbedio optimalne performanse i uzbudljivo ubrzanje.

Motor sa unutrašnjim sagorevanjem modela Jazz koristi se za održavanje viših brzina i puni istovremeno bateriju.

Regenerativno kočenje koristi energiju generisanu elektromotorom a sila kočenja utiče na punjenje baterije. 

Hibridi koji objašnjavaju

Hibridi koji objašnjavaju

Ako želite da saznate više o našim e:HEV hibridima i tome kako se oni mogu porediti sa Mild hibridom ili Plug-in hibridom, klilknite na donje dugme.

Saznajte više

Eksterijer

Shining Grey
Crystal Black
Midnight Blue Beam
Platinum White
Premium Crystal Red
Premium Sunlight White

Stil u susretu s performansama

Enterijer

Half Leather Black
Half Leather Grey

Mali automobil sa velikim dodacima.

Veliki prtljažni kapacitet
Veliki prtljažni kapacitet

Zapremina prtljažnika (sa podignutim zadnjim sedištima) počinje od 298 litara i penje se na impresivnih 1205 litara(zadnja sedišta spuštena, pa do krova). Zapanjiće vas šta sve može da stane u Hondu Jazz.

Moderne legure
Moderne legure

Na modelima Jazz Crosstar i Executive, stav i moderan dizajn vozila dopunjuju aluminijumski točkovi od 16'. Ove lake legure doprinose i agilnim performansama vozila.

Sedišta protiv umaranja
Sedišta protiv umaranja

Presvlake vrhunskog kvaliteta pridodaju prostranosti i komforu Honde Jazz; štaviše, prednja sedišta se greju i mogu da se pohvale svojstvima protiv umaranja, tako da se ne zamarate toliko na dužim putovanjima.

Panoramski pogled
Panoramski pogled

Panoramski vetrobran daje vam izuzetnu vidljivost. Tanji, ali izuzetno jaki A-stubovi dodatno šire periferni vid za umirujući doživljaj vožnje.

Honda CONNECT
Honda CONNECT

Kad vam je povezan smartfon, naš sistem informisanja i zabave - sa Android AutoTM i Apple CarPlay - prikazuje sve vaše aplikacije na ekranu od 9”, tako da vam je potreban samo brzi pogled.

Uživajte u vožnji
Uživajte u vožnji

Promišljeni dodaci poput širokog centralnog naslona za ruke sa skladišnim prostorom i ekstra USB dodacima pozadi za vaše putnike, obezbeđuje potpuno uživanje tokom vožnje.

Osećajte se sigurno

Osećajte se sigurno

Stvoren kako biste se vi i vaši putnici osećali sigurno, Honda SENSING je sistem sačinjen od pametnih sigurnosnih elemenata koji vas upozoravaju na opasnosti na putu. Te napredne tehnologije pomoći za vozača doprinose maksimalnom NCAP sigurnosnom rejtingu Jazza od 5 zvezdica.

Prelazak na hibride? Krenimo odmah!

Prelazak na hibride? Krenimo odmah!