Stručni trening

Servis
U sklopu Honda servisnog centra nalazi se trenig centar sa savremenom opremom, dokumentacijom i tehničkom podrškom potrebnom za obavljanje specijalnih Honda obuka.

Za Honda standard, “dovoljno dobro” nije dovoljno dobro! Učesnici obuke ne mogu proći obuku samo slušajući predavanja i popunjavajući testove. Specijalizovani IST (Induvidualized Skills Training) treninzi omogućavaju da svaki polaznik individualnim praktičnim radom demonstrira veštine potrebne za kvalitetnu ispravnu “first time” popravku vozila.

Tehnička podrška

Servis
Svaki Honda diler povezan je direktnom on-line vezom sa tehničkom podrškom proizvođača spremnom da pomogne odgovarajući na stručna pitanja ili kod dijagnostike težih problema. QIC (Quality Improvement Corespodence) prepiska dilera u celom svetu sa tehničkom službom proizvođača omogućava brz i od strane proizvođača tačno definisan odgovor na svaki eventualni problem.

HART (Honda Advanced Repair Technology ) dijagnostički uređaj

Servis
Samo Honda ovlašćeni dileri poseduju HART dijagnostički uređaj, sofisticirani portabl wireless računar dizajniran i projektovan od strane Hondinih inženjera kako bi pomogao Honda tehničarima prilikom dijagnostike automobilskih električnih sistema i elektronskih komponeti. HART dijagnostički uređaj testira Honda jedinstveni PGM-FI elektronski kontrolni modul i-VTEC motora i ostale kontrolne jedinice i njihove povezane senzore, aktuatore i električne instalacije. PGM tester poseduje višestruke mogućnosti uključujući i sposobnost testiranja kontrolnih jedinica automatskog menjača, ABS, EBD, TCS, EPS, VSA, AFS, TSA, ACC, CMBS sistema, SRS sistema bezbednosti.

Novi model Civic kao i svi budući Honda modeli vozila moraju se programirati pomoću HART dijagnostičkog uređaja prilikom bilo koje intervencije na podvozju, prilikom centriranja trapa čak i pri promeni pneumatika. Razlog za ovu proceduru je novi napredni sistem elektro volana, a svaka intervencija na elementima vešanja ili točkova koja nije urađena u ovlašćenom servisu može izazvati ozbiljne probleme u vožnji. Samo profesionalno i iskusno osoblje i najsavremeniji uređaji kojima je opremljen ovlašćeni servis obezbeđuju najbolju uslugu u skladu sa standardima proizvođača.

Delta Automoto servisni centar

Servis
U sastavu Honda centra na Novom Beogradu projektovanog uz stručnu Honda podršku i preporuku sa idejom “sve na jednom mestu” nalazi se ovlašćeni Honda servis opremljen najsavremenijom tehnologijom i alatima za pružanje kompletne i vrhunske usluge vlasnicima vozila. Pored mehaničarske i električarske radionice sastavni deo servisa je i ovlašćeni Centar za havarijske popravke koji pruža kompletnu podršku od stručnih saveta i specifikacija popravki do popravki po najvišim Honda standardima.

U centru možete obaviti i tehnički pregled, brzo pranje i kompletno osiguranje vozila, a u okviru centra je i prodavnica originalnih rezervnih delova i dodatne opeme.

U slučaju potrebe da Vaše vozilo dovezete/došlepate u Honda Delta Automoto servisni centar posle radnog vremena, naša služba obezbeđenja dežura 24 h.

Mi brinemo o Vašem vozilu!