NOVA AFRICA TWIN ZA 2022. GODINU

Preko tri decenije posle prvog dolaska u Evropu, Honda Africa Twin je ime koje je i dalje sinonim sa istorijom i avanturom. Za 2022, i model CRF1100L Africa Twin i njegov rođak koji prelazi kontinente, CRF1100L Africa Twin Adventure Sports, sadrže nove praktične nadogradnje, usavršene postavke menjača sa dvojnim kvačilom (DCT) i upadljiv novi izgled.

Za 2022 i model Africa Twin i model Africa Twin Adventure Sports imaju novitete koji dodatno uvećavaju njihovu svakodnevnu praktičnost. Model CRF1100L Africa Twin sada ima aluminijumski zadnji nosač kao standardnu opremu, a model CRF1100L Africa Twin Adventure Sports poboljšan je pomoću novog 110mm nižeg 5-stepenog podesivog vetrobrana koji poboljšava vidljivost i beskompromisno štiti od loših vremenskih uslova.

Obe DCT verzije modela Africa Twin i Africa Twin Adventure Sports ažurirane su za 2022. godinu, sa novom usavršenom postavkom kako bi dali još nesmetanije rukovanje u prve dve brzine iz stajanja i pri niskim brzinama. Honda je prodala više od 200.000 motocikala opremljenih DCT-om širom Evrope otkad je taj sistem prvi put uveden na modelu VFR1200F godine 2009, što svedoči o njegovoj širokoj privlačnosti i prihvatanju na tržištu.

Da bi kompletirali ažuriranje za 2022. godinu, oba modela imaju novu upečatljivu boju i grafičke novitete. Model CRF1100L Africa Twin Adventure Sports ima novu „Cracked Terrain“ grafiku, a model CRF1100L Africa Twin sada ima novi „Big Logo“ dizajn sa revidiranim kolornim shemama koje obuhvataju i sasvim nove crne aluminujmse bočne poklopce i smeli crveni zadnji donji ram.

https://www.youtube.com/watch?v=tTsnFxdTRtw