Prijava i procena štete na vozilu u Honda servisu

"

Ukoliko posedujete kasko polisu GENERALI osiguranja, prijavu i procenu štete možete obaviti na jednom mestu, u Delta Automoto servisu. Prijava i procena štete je moguća za sve marke vozila.

 

Odlazak u osiguravajuću kući više nije potreban, celu proceduru u slučaju nezgode možete završiti na adresi Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu.

U slučaju da Vam se desi saobraćajna nezgoda trebalo bi da pozovete i sačekate saobraćajnu policiju kako bi sačinili zapisnik potreban za ostvarivanje Vaših prava po polisi osiguranja. Vaše pravo je da popravite vozilo gde želite i zahtevate od osiguranja da to bude u ovlašćenom servisu, jer će garancija proizvođača važiti isključivo ukoliko se u garantnom roku vozilo održava u ovlašćenom servisu. Zbog Vaše bezbednosti i očuvanja vrednosti Vašeg vozila preporuka je da popravku izvršite u Honda ovlašćenom servisu

Da bi u što kraćem vremenu preuzeli auto nakon popravke, imate mogućnost da sami izmirite račun za popravku i isti refundirate od osiguranja pod ugovorenim uslovima.

Skrećemo Vam pažnju da se odgovornost za izazvanu saobraćajnu nezgodu definitivno utvrđuje u odgovarajućem postupku pred nadležnim organima na osnovu policijskog zapisnika i drugih dokaza koji su prihvaćeni u takvom procesu.

Termin možete zakazati telefonom ili putem e-mail adrese:
Tel. 011/20 10 939
E mail: servis.prijem@deltaautomoto.rs

"