Honda e:HEV tehnologija za istinske hibridne performanse i dinamičnu vožnju.

Kompletno hibridno iskustvo
Kompletno hibridno iskustvo

Hondina e:HEV hibridna tehnologija obezbeđuje tihu i ekološki čistu vožnju u režimu rada elektromotora - to mild hibridna tehnologija ne može da uradi.

Nema potrebe za punjačem
Nema potrebe za punjačem

Za potpuno novi Civic e:HEV punjač ne morate nikada tražiti jer ovaj potpuno hibridni pogon se sam dopunjava i ne zahteva napajanje električnom energijom zato što akumulira energiju rekuperacijom kočenja i vraća je nazad u hibridnu bateriju.

Super-efikasan
Super-efikasan

Civic ima domet od maksimalnih 838 kilometara* ostvarenih u vožnji pod regularnim uslovima uz emisiju CO2 od samo 89g/km* i sve to uz maskimalan komfor i performanse. *Civic WLTP podaci

Za miran san
Za miran san

Honda je poznata po svojoj pouzdanosti i poseduje bogato iskustvo i znanje o tehnologiji hibridnih motora. Zbog svega toga, naša garacija od 5 godina/145.000 kilometara* važi za svaku od naših hibridnih baterija.   *Šta pre istekne.

Hibrid koji možete da osetite

logo

Električna vožnja vam pruža momentalno ubrzanje iz stanja mirovanja koristeći energiju iz baterije koja napaja električni motor.

Hibridni pogon koristi elektromotore zajedno sa benzinskim motorom u svakodnevnim uslovima vožnje kako bi obezbedio optimalne performanse i uzbudljivo ubrzanje.

Motor sa unutrašnjim sagorevanjem modela Jazz koristi se za održavanje viših brzina i puni istovremeno bateriju.

Regenerativno kočenje koristi energiju generisanu elektromotorom a sila kočenja utiče na punjenje baterije. 

Osetite razliku koju donosi e:HEV

Osetite razliku koju donosi e:HEV

e:HEV hibridni pogon predstavlja savršen spoj performansi i efikasnosti. Glatke promene režima rada svaki put garantuju izvanrednan osećaj u vožnji. Otkrijte čari ubrzanja za koje brine elektromotor i rafinirani rad hibridnog agregata. e:HEV hibridna tehnologija i novi Civic su definicija uživanja za svakog vozača.

Udobnost koja osvaja
Udobnost koja osvaja

Potpuno novi Civic odiše samouverenošću u vožnji i to zahvaljujući svojim besprekornim, stabilnim ponašanjem u krivinama i prilikom skretanja ostavljajući putnicima da uživaju u rafiniranoj i udobnoj vožnji.

Vrhunski dizajn i izrada unutrašnjosti vozila
Vrhunski dizajn i izrada unutrašnjosti vozila

Civic donosi vrhunsku preglednost i osećaj ugodnosti u kabini. Elegantne, moderne obloge u kabini, sedišta izvajana za maksimalnu udobnost i jasno postavljene komande intuitivno vas vode u udobnu i bezbednu vožnju.

Ne prekidajte vezu sa svojim svetom
Ne prekidajte vezu sa svojim svetom

Hondin CONNECT sistem za zabavu i informacije sa ekranom osetljivim na dodir od 9 inča svojim ergonomskim i intuitivnim dizajnom izuzetno je praktičan za upotrebu. Uživajte u integrisanim funkcijama smart telefona zahvaljujući Android Auto i Apple CarPlay® funkcijama u svima paketima opreme dok kod odabranih verzija modela sve to dobijate sa sistemom za bežično punjenje telefona i vrhunskim audio sistemom od dvanaest Bose® zvučnika vrhunskog kvaliteta.

Dizajniran da vas čuva
Dizajniran da vas čuva

Potpuno novi Civic dizajniran je tako da vas čuva i to sa svojih 10 vazdušnih jastuka, uključujući vazdušne jastuke za kolena za vozača i u centralnom delu kabine. Opremljen najnovijom generacijom izuzetnog sistema asistencije Honda SENSING donosi još veću dozu uživanja vodeći maksimalno računa o vašoj bezbednosti na drumu.

Prelazak na hibride? Krenimo odmah!

Prelazak na hibride? Krenimo odmah!