Honda Srbija predstavila je posetiocima ovogodišnjeg beogradskog sajma automobila sve trenutno dostupne modele iz game, uključujući i dva aktuelna noviteta CR-V i ZR-V.

Model Honda CR-V je tradicionalno najprodavaniji Hondin model na našem tržištu, a njegova najnovija generacija impresionira performansama, sistemom bezbednosti, kao i visokim nivoom udobnosti. U najsvežijem izdanju CR-V dolazi sa najnaprednijom tehnologijom do sada uz moderniji dizajn i veće dimenzije u odnosu na prethodnika.

Prva ikada Honda ZR-V, koja je dostupna po posebnim sajamskim cenama koje važe do kraja marta, kreirana je na šasiji Honde Civic i poseduje izražene sportske karakteristike uz vrhunski komfor, obezbeđujući praktičnost koja se očekuje od jednog SUV vozila. Kao i kod novog CR-V-a, prva ikada Honda ZR-V donosi spoj naprednih inovacija i izvanrednih performansi, oblikovan modernim dizajnerskim izrazom.

Posebno atraktivna sajamska ponuda pripremljena je za model Honda HR-V u Advance paketu po ceni od 33.880 evra, čime kupci ostvaruju uštedu preko 3.910 evra.

Pored ovih, izloženi su i modeli Honda Civic 11. generacije, koja predstavlja sinonim za najdinamičniju vožnju u Hondinoj gami u Sport i Advance paketima, kao i savrešeni gradski automobil Honda Jazz u paketu Sport.

Kompanija Delta Automoto u saradnji sa Erste Leasing-om pripremila je specijalne finansijske ponude tokom trajanja sajma nudi specijalnu fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 5,5%.

Pored mnogobrojnih posetilaca, Honda Srbija je sa zadovoljstvom ugostila i japanskog ambasadora u Beogradu, Akira Imamura, kome su predstavljeni aktuelni Hondini modeli i inovacije.