HONDA program poverenja

Svi klijenti, fizička lica i preduzetnici, kao i vlasnici HONDA vozila koja su izašla iz garancije, a koji redovne servise na svojim HONDA vozilima obavljaju u ovlašćenim servisima* u Beogradu, Novom Sadu ili Kruševcu, stiču pravo na posebne popuste prilikom narednih poseta servisu i to:

  • Svaki treći redovan servis “u pola cene” (50% popusta na elemente koji se programski menjaju na tom servisnom intervalu) uz uslov da se i treći servis uradi u istom servisnom centru gde i prethodna dva
  • U svakom trenutku popust od 15% na elemente sistema kočenja
  • U svakom trenutku popust od 20% na komponente kvačila, sistema vešanja i sistema upravljanja  
  • U svakom trenutku popust od 30% na farbarske radove na vozilu
  • Posebne pogodnosti prilikom kupovine novog HONDA vozila

 

Preciznije, klijent koji se kvalifikovao za program na svaki treći redovan servis dobija 50% popusta, na one elemente koji se programski menjaju na tom servisnom intervalu. Jedini uslov je da i taj, treći, servis uradi u istom servisu gde i prethodna dva. Klijent koji se kvalifikovao za program ima u svakom trenutku pravo na popust od 15% na elemente sistema kočenja, popust od 20% na komponente kvačila, sistema vešanja i sistema upravljanja  kao i popust od 30% na farbarske radove na vozilu.

Ukoliko je klijent redovno obavljao sve servise u ovlašćenom servisu dok je vozilo bilo u garanciji automatski se kvalifikuje za „Loyalty program“ u trenutku izlaska vozila iz garancije. Takođe, prilikom kupovine narednog HONDA vozila, klijent se automatski kvalifikuje za „Loyalty program“, bez obzira da Ii je ono u garanciji ili ne, pod uslovom da se kao vlasnik prethodnog vozila kvalifikovao za ovaj program.

Ukoliko vozilo nije redovno održavano u ovlašćenom servisu, a klijent želi da postane deo „Loyalty programa“, dovoljno je da tri uzastopna redovna servisa na svom HONDA vozilu uradi u ovlašćenom servisu (na treći servis dobija 50% popusta).

 

 *Ovlašćeni servisi HONDA Srbija:        

  • Delta Automoto d.o.o., Novi Beograd, 011/20 10 928
  • Stojanov d.o.o., Novi Sad, 021/21 02 156
  • Delta MC, Kruševac, 037/ 442 256