POČETAK MAGIČNE SLOBODE

POČETAK MAGIČNE SLOBODE

Odvrćete ručicu za gas i krećete, bez napora. CB125F je otvorio čitav novi svet. Ovaj motocil mogao bi da bude početak vaše nove avanture. Redizajniran od točkova pa do super efikasnog eSP motora i šasije kojom se lako upravlja. Mnogo je lakši, još ekonomičniji a zadržao je one iste performanse za vožnju po gradu. Gde ste naumili da idete? Od vas zavisi. Samo što sada imate izbor.

KOMPLETNO ISKUSTVO

KOMPLETNO ISKUSTVO

CB125F, dobio je od nas potpuni osećaj veličine, za potpuno iskustvo.

Izbacili smo celih 11kg, što ćete primetiti čim dodate gas i uđete u krivinu. Oprema uključuje digitalnu kontrolnu tablu kao i prednja LED svetla. Dodatno, njegov jednocilindrični motor sa 2 ventila eSP(Enhanced smart Power), sa vazdušnim hlađenjem i PGM-F1 ubrizgavanjem goriva, napravljen je da bude opasan. A i pametan. To je razlog dobrog ubrzanja kao i ekonomične potrošnje od 65km/L što pruža domet od 800km između dva punjenja.
Znamo da možda koristite motor za odlazak na posao, to vam je način života ili jednostavno bekstvo od svakodnevne rutine. U svakom slučaju, možete započeti nešto posebno, sa svakim okretom ključa.

STIL VELIKIH MOTORA I RUKOVANJE

STIL VELIKIH MOTORA I RUKOVANJE

CB 125F ima znak raspoznavanja porodice CB u vidu širokog rezervoara i srebrnih bočnih štitnika.

Ali, ima i nešto svoje. Tu je zaštita od vetra pomoću ugaonog visokog vetrobrana koji štiti i od insekata, a motor koji ostavlja bez daha kao i izduvna cev učiniće da jasna linija dođe do izražaja. Crveni zadnji amortizeri su dodatni sportski detalj.

UPOZNAJTE SE SA CB125f

Velikog stila. Sjajnog kvaliteta izrade. NIskih troškova održavanja.

Jednocilindrični poboljšani SOHC Smart Power (eSP) motor sa ACG
Jednocilindrični poboljšani SOHC Smart Power (eSP) motor sa ACG

Sa ugrađenom tehnologijom niskog trenja, koja uključuje klackalice opremljene igličastim ležajevima za rad ventila, off-set cilindar i uljno hlađenje klipa. Generator naizmenične struje(ACG) kombinuje proizvodnju struje potrebnu za start motora, što dodatno smanjuje težinu.

Agresivniji stil
Agresivniji stil

Ugaoni vetrobran i štitnik protiv insekata seče vazduh, dok široki rezervoar ima srebrne bočne štitinike, baš kao CB500F.

Čvrst ram i osećaj gipke vožnje
Čvrst ram i osećaj gipke vožnje

Cevasti čelični ram velike čvrstoće obezbeđuje izdžljivost a usklađen je sa vešanjem koje apsorbuje udare. Visina sedišta je 790mm, sa dovoljno mesta za dvoje.

Vožnja sa stilom
Vožnja sa stilom

Elegantni, 18-inčni aluminijumski točkovi sa razdvojenim žbicama, glatko se kotrljaju preko neravnih površina na putu a CBS upravlja kombinacijom kočenja između prednjeg diska i zadnjeg doboša.

Sve potrebne informacije
Sve potrebne informacije

Pametna digitalna kontrolna tabla pokazuje stepen prenosa, kao i trenutnu i prosečnu potrošnju goriva, koliko još kilometara možete preći i ..?