Dupli diskovi i dvoklipna klešta
Dupli diskovi i dvoklipna klešta

Moćne kočnice CB500X imaju moć duplih diskova od 296 mm i dvoklipnih klešta, bez inercionog uticaja na upravljanje.

Zanimljivi A2 dvocilindrični motor
Zanimljivi A2 dvocilindrični motor

Sjajnog ubrzanja i maksimalnog obrtnog momenta od 43 Nm pri 6.500 o/min. Snaga koju proizvodi savršena je za nove vozače a pri visokim obrtajima zabavna i za iskusnije vozače.

Dizajniran za putovanja
Dizajniran za putovanja

Sistem oslanjanja je podešen za udobnu vožnju, prednji točak od 19 inča doprinosi stabilnosti dok gume sa blok šarom garantuju dosledno prianjanje.

Optimizovana LED svetla
Optimizovana LED svetla

LED rasveta je vrhunska. Duga i kratka svetla su optimizovana da daju poboljšan svetlosni snop, tako da noću vidite još bolje. Za dodatnu vidljivost, prednji indikatori su sada i poziciona svetla.

Kompaktni Adventure stil i nove boje
Kompaktni Adventure stil i nove boje

Lako se prepoznaje svojim kompaktnim krosover stilom koji krase čvrste, agresivne ivice. Žive nove boje i grafika su savršena dopuna njegovom prepoznatljivom stilu.

Nove Showa USD SFF-BP viljuške od 41mm
Nove Showa USD SFF-BP viljuške od 41mm

Nove Showa SFF-BP USD viljuške od 41mm odvajaju amortizer i oprugu za preciznu kontrolu sistema oslanjanja - bez obzira na teren - vaše je da se vozite sa samopouzdanjem.

SLOBODNO BUDITE SLOBODNI

SLOBODNO BUDITE SLOBODNI

Ovo je sloboda. Oslobođeni od svakodnevice, putujete i istražujete svoje domete, kao i svet oko sebe. U pokretu ste. Uz novu A2 dozvolu, spremni ste za novu avanturu na CB500X. Svako putovanje je jedinstveno. U gradu ili daleko van njega uvek postoji nešto drugačije iza sledećeg ćoška. I nema boljeg osećaja.

Na početku putovanja
Ako ste spremni vi, spreman je i CB500X

Znate svoje odredište. A CB500Ks je savršen partner za putovanja. Kompaktni krosover pruža udoban, uspravan položaj za vožnju (visina sedišta je samo 830 mm) i uvek je spreman za svako putovanje, dugo ili kratko. Rezervoar od 17,5 litara omogućava veliki domet, vetrobran efikasno odbija vetar, dok široki upravljač daje punu kontrolu pri malim brzinama, savršeno za provlačenje kroz gradske gužve.

Još bolje oslanjanje i kočnice
Vrhunska kontrola na svim podlogama

Bez obzira na vrstu podloge, nove viljuške Showa od 41 mm (SFF-BP) USD razdvajaju oprugu od amortizera i pružaju odličnu reakciju i kontrolu sistema oslanjanja. Zadnji amortizer Showa je izmenio brzinu opruge i amortizera, dok novi alu točkovi i nosač točka - uz težište pomereno napred - obezbeđuju veliku upravljivost i stabilnost, dok novi dupli diskovi od 296 mm sa dvoklipnim kleštima garantuju veću snagu kočenja bez inercionog zanošenja.

Motor snažnih performansi
Obilje snage, trenutno dostupne

Oduševićete se kada vidite šta ovaj dvocilindrični A2-kompatibilni motor može. Maksimalna izlazna snaga od 35 kW pri obrtnom momentu od 43 Nm pri samo 6.500 obrtaja u minuti, donosi atletske performanse u nižem i srednjem delu skale, baš onda kada je potrebno brzo preticanje, kada ste sa suvozačem ili nešto prevozite. Za preciznu kontrolu šestostepenog menjača, asistirano kvačilo olakšava promene brzina i vodi računa da ne bude poskakivanja zadnjeg točka pri promeni u nižu brzinu.

Premijum tehnologija
Kokpit spreman za avanturu

Ovaj kokpit je uvek spreman za avanturu. LCD instrument tabla sadrži brzinomer, obrtomer, prikaz kilometraže i pređene deonice, merač nivoa/potrošnje goriva, kao i indikator stepena prenosa. Osvetljenje je potpuno LED sa farovima sa optimizovanim dugim/kratkim svetlima. Za dodatnu vidljivost drugim učesnicima u saobraćaju, prednji pokazivači su takođe i poziciona svetla.

Spremni ste za početak avanture

Gde god da vas vodi. Pogledajte dobro i izaberite svoju boju.

Matte Gunpowder Black Metallic
Pearl Organic Green
Grand Prix Red
Gornji kofer
Gornji kofer

Uz upotrebu sistema Honda One-Key, kapaciteta od 35L, ovaj izdržljivi kofer donosi dosta prostora za vaše stvari. Za montažu na CB500X potrebno je ugraditi odgovarajući nosač.

Zaštita za ruke
Zaštita za ruke

Odbijaju vetar i kišu dalje od vozačevih ruku, štitnici zglobova postavljaju se na upravljač i dopunjuju robusni avanturistički stil CB500X.

Prednje zaštitne cevi
Prednje zaštitne cevi

Dizajnirne da istaknu avanturistički stil CB500X dok istovremeno štite karoseriju. Prednje bočne cevi su takođe potrebne za montiranje LED svetla za maglu.

LED maglenke
LED maglenke

Odlična vidljivost je neophodna na motociklu, i ovaj set duplih LED maglenki pruža upravo to, I čini vozača vidljivijim drugim učesnicima u saobraćaju.

Grejanje ručica
Grejanje ručica

Ako vozite preko cele godine, grejači ručica su obavezni jer će ruke ostati tople i tokom zime. Dodatak za ugradnju je zaseban.

Glavno postolje
Glavno postolje

Za bezbedno parkiranje na neravnim površinama - i održavanje zadnjeg točka i lanca - glavno postolje se lako pričvršćuje direktno na vaš CB500X.