NSS 300 Forza Od 5.900 €

Potpuno redizajniran i usavršen od strane inženjera, ovaj skuter snažnih performansi vrlo popularan skuter - proizveden u Italiji - unešen u svet kompaktnih i agilnih motocikala, više sportski nego ikad.

Postaje sve bolji i bolji.

 

 

Novi model ima potpuno novi cevasti okvir, olakšan u kombinaciji sa snažnijim agregatom obima 279cc omogućuje agilnu vožnju. Sada sa Hondinim upravljanjem obrtnim momentom (HSTC) - po prvi puta na Honda skuteru - imate potpunu kontrolu proklizavanja. Osvjetljenje je potpuno LED, te se sa prednje strane nalazi električno podesivi vetrobran i kombinovana analogno digitalna instrument ploča. Ovaj novi skuter ima izvorni GT osećaj, ali ispod svega pronaći ćete i mnoštvo sportske naravi.

Cena skutera sa koferom iznosi 6300eur.

 

IMPRESIVNOG OBLIKA

Novi izgled kojim se ističu svoje oštre performanse.

Brzi motocikl aerodinamične učinkovitosti i stila. Forza je uzor za blage moderne linije koje čine pravi smisao sportskog i oštrog fokusiranog pogleda.

 

 

USAVRŠEN DO DETALJA

Prilagođavanje strujanja vazduha

Električno podesivi vetrobran može se jednostavno podignuti do 140mm, a prema vašem stilu vožnje. Vetrobran se može podignuti jednostavnim pritiskom na dugme down ili up pozicioniranim na levoj ručki u svrhu prilagođavanja prema potrebama vozača.

 

Sigurnosni prostor

Forza ima odlično osiguran prostor ispod sedišta koji je esencijalan za gradsku upotrebu. Opremljen je praktičnom ACC utičnicom za punjenje mobilnih telefona i dovoljnim prostorom za pakovanje do dve integralne (zavisno od veličine kaciga), kako bi bilo manje prtljaga kada stignete na odredište.

 

Linija stila

Nova LCD instrument ploča dizajnirana da kombinuje stilizovani analogni brzinomer koji omogućuje vozaču preglednost u trenu po dnevnoj i noćnoj vožnji.

 

Obasjani put

Kristalnog izgleda, nova LED svetla i pokazivači smerova dizajnirana kao deo Forza isklesanog novog izgleda, ali nije samo zbog stila nego povećanja efikasnosti pri noćnoj vožnji.

 

Jednostavno i pametno

Forza je opremljena sistemom pametnog ključa za praktičnost i sigurnost. Kada ste blizu motocikla, možete pokrenuti motor ili aktivirati otključavanje sedišta - sve samo jednim dodirom dugmeta.

 

Pogled napred

Zadržavajući udoban položaj sedenja za vozača i suvozača, sedište je redizajnirano sa višim položajem vožnje za bolju vidljivost.

 

Sigurnije kočenje

Usporavanje i zaustavljanje sa 2-kanalnim ABS-om, pruža sigurnije kočenje na manje savršenim putevima ili u vlažnim uslovima. Precizan je i stabilan zahvaljujući prednjem disku od 259 mm koji koči zajedno sa zadnjom disk kočnicom (240 mm).

 

Sigurna kombinacija

Forza vozi na 15-inčnim prednjim i 14-inčnim zadnjim točkovima od livenog aluminijuma. Izvrsna kombinacija koja pruža okretno upravljanje i ukupnu stabilnost kako za gradsku vožnju tako i za autoput.

 

BALANS SNAGE

Forza ide snažno.

SOHC 279cc vodom hlađen agregat prilagođen za zabavu i snažna, a ujedno nežna ubrzanja zahvaljujući V-matic prenosu. Forza sada ima veću krajnju brzinu bez žrtvovanja svog ugleda kao štedljivi skuter. Može preći i do 350 km sa punim rezervoarom goriva.

 

Forza ima automatsku centrifugalnu spojku koja radi sa glatkim V-Matic prenosom.  

 

Oseti Forzu

Sada, po prvi put na Honda skuteru, Forza je opremljena Honda upravljanje obrtnim momentom (HSTC). Ova osobina progresivno nadzire obrtni momenat motora kako bi kontrolisala proklizavanje zadnjeg točka. To pruža dodatni osećaj sigurnosti za kretanje na mokrom; ali kada je suvo, oseća se zabava - postavljajući pravu količinu snage za brzi start.

 

BOJE U PONUDI:

 

Matt Cynos Grey Metallic

 

Matt Pearl Cool White

 

Pearl Nightstar Black

 

Cresent Blue Metallic

Specifikacije

Motor
Tip Tečnošću hlađeni 4-taktni, 4 ventila
Zapremina 279 cm3
Maks. snaga 18.5 kW @ 7,000o/min
Maks. moment 27.2 Nm @ 5,750o/min
Gorivo
Zapremina rezervoara 11.5l
Potrošnja goriva 31km/l
Sistem paljenja
Paljenje Elektronsko
Menjač i prenos
Kvačilo Automatsko centrifugalno, suvoo
Kvačilo funkcionisanje V - matic
Prenos CVT
Šasija
Dimezije (LxWxH) 2140 x 755 x 1470mm
Međuosovinsko rastojanje 1.510mm
Odstojanje od tla 135mm
Ukupna težina 182
Točkovi
Tip napred 15 inch
Tip pozadi 14 inch
Dimenzije guma napred 120/70R15
Dimenzije guma pozadi 140/70R14
Kočnice
Napred 256mm disk, ABS
Pozadi 240mm disk, ABS