FORZA 350 Od 6.200 €

Izračunajte ratu

 

IDEMO NAPRED

Nova Forza 350 skuter ima više snage i obrtnog momenta koji vam donosi veće ubrzanje i bolje performanse. Vodom hlađen motor opremljen je Honda izbornom kontrolom obrtnog momenta (HSTC), za dosledno prianjanje zadnjeg točka.

Elegantna karoserija je izrađena u prefinjenom stilu – i ima poboljšanu aerodinamiku – za dodatni komfor pri visokim brzinama, sa dodatnim pomeranjem električnog ekrana za 40mm. Redizajnirana digitalno/analogna instrument-tabla sada sadrži Honda sistem glasovne kontrole smartfona, povezujući vas Bluetoothom sa mnogobrojnim funkcijama vašeg uređaja.

 

SKUTER OBLIKOVAN DA ZADIVI

Novi prefinjeni izgled koji odgovara oštrim performansama.

Forza 350 svoje standarde postavlja na viši nivo. Glatke, moderne linije kreiraju stvaran sportski osećaj, i idu uz osveženu, redefinisanu formu. Ažurirani prednji vetrobran i sakupljač vazduha kombinuju se uredno, upravljajući strujanjem vazduha tako da umanji povratni pritisak na vozača pri velikoj brzini, a električni ekran obezbeđuje zaštitu od vetra dodirom na dugme.

Prošireni električni vizir

Vizir koji se elektronski lako pomera dolazi sa dodatnih 40mm kroz opseg od 180mm dok vozite. Visina se može menjati jednostavnim pritiskom na dugme – gore ili dole – na levoj ručki upravljača tako da odgovara neprestano promenljivim vremenskim uslovima – smanjujući buku i zamor.

 

Sigurno skladištenje i USB utičnica za punjenje tipa C

Forza 350 ima odličan skladišni kapacitet od najveće važnosti za gradski život. On sadrži zgodnu USB utičnicu tipa C u kaseti kako biste punili svoj uređaj, i dovoljno prostora ispod sedišta za do dve kacige za celo lice (zavisno od veličine), tako da imate manje toga za nošenje kada se nađete na svom odredištu.

Sofisticirani, SOHC, tečnošću hlađeni motor

Nova Forza 350 isporučuje 21,5kW. Usklađena sa EURO5 standardom, i napravljena za instant reakcije. Novi motor održava reputaciju Forza modela što se tiče efikasnosti potrošnje goriva – sa punim rezervoarom preći će čak i do 350km.

Honda izborna kontrola obrtnog momenta (HSTC)

HSTC neprekidno prati prianjanje zadnjeg točka, i u skladu s tim održava obrtni moment motora. Mislite na to kao na dodatni, nevidljivi sloj pouzdanosti, za oštro skretanje u vlažnim uslovima. Ali, kada je suvo, HSTC dodaje čitavu novu dimenziju, dajući upravo odgovarajuću količinu snage.

Dašak stila i podobnost Pametnog ključa

Nova instrument-tabla kombinuje stilski analogni brzinometar i merač broja obrtaja, uz digitalne informacije. Sada je tu i opcija povezivanja mnogih elemenata vašeg uređaja preko novog Honda sistema za glasovnu kontrolu smartfona. Dodatno, operacija Pametnog ključa kod paljenja obezbeđuje totalnu lakoću – samo ga stavite u svoj džep.

Osvetljavanje puta

LED far, zadnje svetlo i migavci dizajnirani su kao integralni deo izvajanog izgleda modela Forza 350. Ali nije sve u stilu; svetla obezbeđuju upadljivu pojavu noću na putu i poboljšavaju vidljivost.

SILA NA KOJU TREBA RAČUNATI

Naša porodica ultimativnih skutera.

Naša porodica ultimativnih skutera; krcata naprednom tehnologijom i oštrim sportskim performansama, definisana savremenim stilom koji privlači pažnju. Forza 125 isporučuje agilnost u gradu i van njega, dok Forza 350 ugrađuje u formulu sposobnost za veće domete. A potpuno nova Forza 750 je glava porodice, izgleda izvanredno, sa pravim GT  komforom i praktičnošću, i impresivnim performansama njegovog dvocilindričnog motora od 745cc, kočnicama u stilu motocikla i ogibljenjem visokog kvaliteta.

ZAGREJANE RUČKE

Ne treba da prestanete sa vožnjom samo zato što se vreme menja. Jer kad temperatura padne, ručke zagrejane u 360° održavaju toplotu u vašim rukama. One imaju petofazne nivoe grejanja sa integalnim kolom za zaustavljanje trošenja baterije. Za postavljanje je potreban poseban komplet.

KOMPLET UKRASNIH NALEPNICA ZA TOČKOVE

I završni potez u ukrašavanju vaše Forza 350. Svaki komplet sadrži kružne, trodelne nalepnice na lako postavljanje (i savršeno uklapanje) kako na prednjem, tako i na zadnjem točku. Dostupne u bojama Gold Metallic, Candy Graceful Red i Sahara Blue Metallic.

45L PAMETNA GORNJA KUTIJA

Otvara je i zaključava isti Pametni ključ (u vašem džepu) koji upravlja i paljenjem; postavlja se na zasebno dostupni zadnji nosač. Unutrašnja torba, zasebno dostupna, nudi savršene pogodnosti u prenošenju stvari.

35L GORNJA KUTIJA

Može da primi jednu kacigu za celo lice, ili dve kacige bez vizira. Brzo se zaključava i lako skida, poklopac mu je sa završnom obradom u boji Matt Cynos Grey Metallic i opremljen je jastučićem. Molimo da obratite pažnju na to da vam je potreban injekciono liveni zadnji nosač (koji sadrži komponente za postavljanje na rukohvat) radi montaže.

 

Specifikacije

Motor
Tip Tečno hlađeni 4-taktni SOHC pojedinačni; U skladu sa Euro 5
Zapremina 330 ccm
Maks. snaga 21,6 kW (29KM) / 7.500/min
Maks. moment 31,9 Nm / 5.250/min
Gorivo
Zapremina rezervoara 11,7 l
Menjač i prenos
Prenos CVT
Šasija
Dimezije (LxWxH) 2147 x 754 x 1507 mm
Međuosovinsko rastojanje 1510 mm
Odstojanje od tla 135 mm
Ukupna težina 184 kg 
Točkovi
Dimenzije guma napred 120/70 - 15
Dimenzije guma pozadi 140/70 - 14
Kočnice
Napred 256mm disc K/ABS
Pozadi 240mm disc K/ABS