ISKORISTITE ŽIVOT U POTPUNOSTI

ISKORISTITE ŽIVOT U POTPUNOSTI

Tehnologija, praktičnost i prefinjen, sofisticiran stil, sve to upakovano je u jedan sportski GT skuter. Forza 125 ima unapređeni motor Smart Power Plus (eSP+). Opremljen je HSTC i usaglašen je sa EURO5 standardom sa najboljim ubrzanjem u svojoj klasi. Takođe nudi rezervoar za gorivo i domet od skoro 500 kilometara, brzinu koju postiže bez napora i meke i brze reakcije u gradskoj vožnji, a ima i prostor ispod sedišta dovoljan za dve kacige.

PROĐITE KROZ GRAD BEZ MUKE

PROĐITE KROZ GRAD BEZ MUKE

Sa još većom lakoćom. Poboljšali smo stil Forza 125 i dodali tehnologiju kako bi dali dodatno samopuzdanje i udobnost.

Elegantna, poboljšana prednja maska i bočne strane sigurno klize kroz vazduh sa aerodinamikom koja smanjuje pritisak na leđa vozača pri brzini. Sa dodatnih 40mm okreta električni vetrobran sada ima ukupno 180mm za bolju zaštitu od vetra i manju buku koju vetar stvara, ili ukoliko je spušten , za više slobode tokom gradske vožnje. Za praćenje i kontrolu proklizavanja točkova pri svim uslovima vožnje, motor je opremljen sa HSTC sistemom. U odeljku za rukavice pronaći ćete USB priključak Tip C kako bi vaš uređaj bio uvek pun.

SILA NA KOJU SE RAČUNA

SILA NA KOJU SE RAČUNA

Naša vrhunska porodica skutera

Predstavili smo Forzu 125, 2015.godine, konstruisan posebno za zahtevne evropske kupce koji zahtevaju maksimum od svog skutera. Od tada je u samom vrhu zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i snažnim performansama motora. Ima i udobnost GT (Grand Touring) skutera sa sportski orijentisanim upravljanjem i sa dosta prostora. Pored Forza 350 kao i potpuno nove Forza 750 i ovaj model  postao je član naše vhunske porodice Forza.

UPOZNAJTE MODEL FORZA 125

Forza 125 nudi svega više. Budite spremni na sva iznenađenja koje grad stavi pred vas.

Doterana dinamična karoserija sa vrhunskim LED osvetljenjem.
Doterana dinamična karoserija sa vrhunskim LED osvetljenjem.

Pruža udobnost svojim kompaktnim dimenzijama i velikim prtljažnim prostorom.; dve full face kacige komotno se smeste ispod sedišta. Potpuna LED svetla obezbeđuju uočljivost na putu kao i vrhunsku vidljivost.

Proširen električni vetrobran
Proširen električni vetrobran

Sada funkcioniše  kroz 180mm za poboljšanu zaštitu od vetra kada vam je potrebna ili dodatni osećaj slobode kada vam zaštita ne treba.

Smart Key funkcija
Smart Key funkcija

Stavite u džep I držite ga tamo. Omogući će startovanje motora, skidanje sedišta kao i zaključavanje ili otključavanje opcione Smart top Box zapremine 45 litara.

Instrument tabla puna informacija
Instrument tabla puna informacija

Dva simetrična brojčanika predstavljaju analogni brzinomer na levoj i obrtomer na desnoj strani  kao i digitalni ekran sa strane, koji pruža izbor između 3 opcije.; obrtomer, koliko još možemo preći, trenutnu potrošnju, pređenu udaljenost, prosečnu potrošnju i tajmer; ili pokazivač spoljne temperature i stanja akumulatora.

USB utičnica Tip C
USB utičnica Tip C

Smešten u pretincu za rukavice, nalazi se USB priključak Tip C koji brine da je vaš uređaj uvek dopunjen.

Smart Power Plus(eSP+) motor sa 4 ventila i vodenim halđenjem
Smart Power Plus(eSP+) motor sa 4 ventila i vodenim halđenjem

Saglasan sa EURO5 standardom, motor je opremljen i sa HSTC sistemom, koji kontroliše i održava proklizavanje zadnjeg točka.

Idling Stop tehnologija
Idling Stop tehnologija

Smanjuje potrošnju i smanjuje emisiju gasova, tako što isključi motor ako se stoji duže od 3 sekunde I ponovo ga tiho pali čim dodate gas.