X-ADV Od 11.990 €

Kada su u pitanju inovacije u svetu motociklizma možemo slobodno reći da je Honda lider. Jedan od dokaza za to je i potpuno novi X-ADV model čije karakteristike ispunjavaju obećanje istinske avanture.

Nov i uzbudljiv model Honda X-ADV u potpunosti odgovara neasfaltiranim putevima zbog svoje otporne osovine, sespenzije (vešanja) za dugo putovanje, četvoroklipne radijalno montirane kočnice i jakih performansi svog 745 cc motora sa dva cilindra sa pogonom kroz prenos dvostrukog kvačila.

Ovu mašinu kreirali su inženjeri u Hondinom R&D centru u Rimu, a svojim stilskim, otpornim i uzdignutim držanjem X-ADV ostavlja utisak velike avanture.

Ovaj motocikl ima čvrst i stilizovan SUV imidž koji je koristan u domaćoj vožnji kroz grad i u potpunosti opremljen svim prvoklasnim osobinama koje omogućavaju ugodnu i brzu vožnju. Sa druge strane, snaga motora i sposobnost osovine svakodnevno daje vožnji dodatan osećaj uzbuđenja.
Gospodin Kenichi Misaki, Vođa velikih projekata za X-ADV kaže da je kombinacija dobre zabave i korisne mašine potrebne za svaki dan :

“Naš koncept razvoja za X-ADV bio je jednostavan:’’Zabavljaj se!’’ i time smo hteli da stvorimo motocikl koji se uklapa u duh avanture kao standardni elemenat pokućstva. Takođe smo znali da nam je potreban X-ADV kao potpuno upotrebljivo oruđe za kretanje po gradu sa potpuno praktičnim osobinama. Tokom vikenda može se koristiti za beg od dnevne rutine u jednom novom, oplemenjenom, i jedinstvenom stilu.’’


Prostor za prtljag nije zaboravljen. Mesto ispod sedišta rezervisano je za kacigu koja u potpunosti pokriva lice, ima integralno LED osvetljenje kao i utičnicu snage 12V.

Za ljubitelje dobrog dizajna X-ADV nudi dve standardne boje, ali i dve posebne – digitalna srebrna metalik, mat „metak“ srebrna, biserno sjajna bela i pobedonosno crvena.

Specifikacije

Motor
Tip Vodom hlađeni, L2, SOHC
Zapremina 745c cm3
Maks. snaga 40.3kW/6,250o/min
Maks. moment 68Nm/4,750o/min
Gorivo
Zapremina rezervoara 13,1l
Potrošnja goriva 27,5km/l
Menjač i prenos
Kvačilo 6-stepeni DCT
Šasija
Dimezije (LxWxH) 2,245x910x1,375 mm
Međuosovinsko rastojanje 1,590 mm
Odstojanje od tla 162 mm
Ukupna težina 238 kg
Točkovi
Dimenzije guma napred 120/70 R17
Dimenzije guma pozadi 160/60 R15

Galerija