CB 500XA Od 6.990 €

Izračunajte ratu

 

CB500X je za slobodnjake, one koji žele osvojiti urbanu džunglu. Svojim snažnim dvocilindričnim motorom i dugotrajnim ovjesom, napravljen je za vaše avanture.

CB500X ima novi izgled koji odiše avanturom. Inspiriran Africa Twin-om, on spaja stroge linije s agresivnim stavom, a visoki zaslon pruža udobnost.

 Slobodno okretni dvocilindrični motor pretvara CB500X u dinamičan stroj sposoban za svaku avanturu. Pripremite se za nezaboravno putovanje. CB500X zadržava i poboljšava udobnost koju je razvio njegov prethodnik kako bi vam pružio glatku vožnju dok putujete gradom ili brzo krstarite, a također uključuje nove značajke koje krstareće puteve čine ugodnim.

 

DUGOTRAJNA SUSPENZIJA

Bilo da želite kratko putovati po uskim gradskim ulicama ili istražiti beskrajne vidike otvorenog puta, CB500X je spreman. Njegove 41-mm teleskopske vilice i Pro-Link stražnji monoshock nude glatko, produženo putovanje kako bi apsorbirali udarce. Oba su podesiva za predopterećenje opruge, prilagođavajući geometriju upravljača.

 

JEDNOSTAVNO RUKOVANJE

Avantura je sve o beskonačnoj slobodi. Ali sloboda je besmislena ako je vaša vožnja neugodna. Čelični dijamantni okvir CB500X ima podešenu čvrstoću za poboljšanje povratne veze. Motor je blizu tačke zakretanja zadnje vilice radi lakšeg rukovanja. Visina sedišta je 830 mm, što čini položaj vožnje uspravno i opušteno, pružajući izvrsnu vidljivost i kontrolu u napred.

 

TVRDA SPOSOBNOST

CB500X je dizajniran za obradu bilo kojeg terena. Povećani razmak od tla poboljšava performanse na neravnim putevima, a tri dodatna stepena okretanja na upravljaču pružaju izvanredno rukovanje. 19-inčni prednji točak poboljšava stabilnost i sposobnost prevrtanja, a gume sa blok-modelom osiguravaju čvrsto prijanjanje i povratne informacije. Podignuto vetrobransko staklo osigurava zaštitu za ugodniju vožnju.

 

UPRAVLJANJE KOČNICOM

Bez kontrole, moć je beskorisna. Novi CB500X ima jedan prednji talasasti disk od 310 mm i snažnu kočnicu sa dva klipa koja odgovara zadnjem disku od 240 mm i čeljusti sa jednim klipom. Dvokanalni ABS je standardno ugrađen. Sada možete lako upravljati silom kočenja u vlažnim ili suhim uslovima.

 

PRIKAZ INFORMACIJA

Kada istražujete otvoren put, trebate jasan i sažet ekran sa informacijama. CB500X ima novi, atraktivni LCD ekran sa negativnim zaslonom koji ublažava sve moguće napetosti. Uključuje brzinu i brojač obrtaja, brojila sa dva puta, potrošnju goriva i pokazivač položaja menjača.

 

KOMPAKTNI POGONSKI AGREGAT

I svestrani izvođač.

CB500X ima motor koji morate istražiti na bilo kom putu. Snažan, okretan i učinkovit čak i na dužim putovanjima: daje vam slobodu o kojoj ste sanjali. I baš kao i njegovi veći braća i sestre, pomoćna / papučasta spojka olakšava prebacivanje u viši stepen prenosa.

 

PODESIVA KONTROLA

Na duge staze.

CB500X ima novi LCD ekran sa inverznim prikazom sa pokazivačem položaja zupčanika. Konusni aluminijski upravljači nude polugu i potpunu kontrolu rukovanja, a potpuna LED rasveta, uključujući indikatore, vrhunski je završni dodir. Teleskopske vilice sa dugim hodom mogu se podesiti za predopterećenje opruge.

 

MOTOR TWIN-CYLINDER

8-ventilni paralelni dvostruki cilindar sa hlađenjem tečnošću proizvodi 35kW @ 8,600rpm - što ga čini kompatibilnim sa A2 licencom - sa najvećim obrtnim momentom od 43 Nm pri 6,500 o / min. Izmenjena bregasta vratila i podizanje ventila povećali su obrtni momenat niskog i srednjeg dometa za brže ubrzanje.

 

FIREBLADE DNA

Deo unutrašnjeg trougla radilice, glavnog vratila i prednjeg obrtnog vratila vrlo je sličan obrtu CBR1000RR Fireblade, a veći deo unutrašnje strukture i inženjeringa motora uzeti su iz četverocilindričnog motora. CB500X ima istu Assist / Slipper Clutch strukturu kao Fireblade.

 

NAPOMENA ZA ISPUŠTANJE

Redizajnirani airbox pojednostavljuje proces ubrizgavanja PGM-FI goriva, a novi izduvni sistem brzo i učinkovito uklanja potrošene gasove. Ažuriranje usisnog i izduvnog sistema poboljšava snagu vožnje. Unutrašnja komora prigušivača je dizajnirana za učinkovitost, ali je takođe podešena da doda oštru, izazovnu notu iskustvu vožnje.

 

Honda CB500X

PUNO LED RASVETA

CB500X ima potpuno LED osvetljenje za savremeni izgled i optimalnu energetsku učinkovitost. Visoke i niske grede - obe LED diode - nalaze se u središtu prednjih svetala kako bi se smanjila težina, veličina i potrošnja električne energije. Kompaktni signalni indikatori i jasna zadnja svetla daju biciklu sportski izgled.

 

Honda CB500X

MASOVNO CENTRALIZOVANI DIZAJN

Masovna centralizacija - što znači da su teži delovi motocikla postavljeni što je moguće bliže središtu motora - olakšavaju upravljanje i rukovanje. CB500X je dizajniran oko ovog koncepta, a njegov motor nalazi se u blizini tačke zaokretanja zadnje viljuške.

 

Honda CB500X

SIGNAL U SLUČAJU HITNE ZAŠTITE

Tehnologija signala za zaustavljanje u hitnim slučajevima CB500X pomaže vam u očuvanju sigurnosti ako ikada neočekivano poželite kočiti. Sistem detektuje naglo kočenje i automatski aktivira prednja i zadnja svetla opasnosti, koja trepere kako bi upozorila bilo koja vozila u blizini.

 

SIGURNOST

Vrhunska sigurnosna ažuriranja pružaju vam poverenje i mir. CB500X ima Honda sigurnosni sistem paljenja (HISS), sistem zaštite od krađe, pojačane konstrukcije brave i ojačane cilindre.

 

NOVE BOJE U PONUDI.

Matt Gunpowder Black Metallic

 

Pearl Metalloid White

 

Grandprix Red

Specifikacije

Motor
Tip Vodom hlađeni 4-taktni DOHC paralelni
Zapremina 471cm3
Maks. snaga 35kW/8,600min-1 (95/1/EC)
Maks. moment 43Nm/6,500min-1 (95/1/EC)
Gorivo
Zapremina rezervoara 17,7 l
Potrošnja goriva 28.6km/L / 3.5l/100km
Sistem paljenja
Paljenje Elektropokretač
Menjač i prenos
Prenos 6 brzina
Ram
Tip Čelični okvir
Šasija
Dimezije (LxWxH) 2,155 x 825 x 1,410 mm
Međuosovinsko rastojanje 1,445mm
Odstojanje od tla 180 mm
Masa motora 197 kg
Točkovi
Tip napred 17 x MT3,50
Tip pozadi 17 x MT4,50
Dimenzije guma napred 110/80R19M/C
Dimenzije guma pozadi 160/60ZR-17M/C
Kočnice
Napred 310 mm x 5 mm disk sa dvoklipnim kočionim kleštima
Pozadi 240 mm x 5 mm disk sa jednoklipnim kočionim kleštima