Zimska servisna akcija

U Hondinim ovlašćenim servisima aktuelna je tradicionalna zimska akcija tokom koje su vlasnici Honda vozila u prilici da po najvišim standardima obave sezonsku proveru automobila u 12 tačaka za 999 dinara, kao i da ostvare brojne popuste na pojedine rezervne delove i uslugu njihove zamene, kao i odabranu dodatnu opremu.

Tokom akcije koja će trajati do 31. marta 2019. godine, na popustu od 30% nalaze se pumpa i letva servo upravljača, njihove komponente kao i usluga zamene, a isti iznos popusta klijenti mogu ostvariti takođe i na amortizere i uslugu njihove zamene.


Na komplet kvačila i uslugu njihove zamene u toku je popust od 20%, dok je za kočione pločice i uslugu njihove zamene odobren popust od 10%.


Za set kočionih diskova i pločica, elemente izduvnog sistema, elemente sistema vešanja i upravljanja vozila kao i usluge zamene navedenih delova omogućen je popust od 15%.


Honda je omogućila popust od 15% takođe i na dodatnu opremu koja je vrlo korisna u zimskom periodu - gumene patosnice i prostirke prtljažnika.


Imajući u vidu da je zimski period pravo vreme da se dvotočkaši pripreme za narednu sezonu, na sve originalne rezervne delove za motocikle omogućen je popust od 20%, kroz servisnu ugradnju.


Korišćenje odgovarajućih pneumatika veoma je važno za bezbedno ponašanje vozila, dok originalne Honda aluminijumske felne garantuju kvalitet i naglašavaju dinamični karakter automobila. Honda je ponudila specijalne cene zimskih setova koje možete pogledati ovde.


Zakažite servis za Vašu Hondu na vreme putem sajta ili pozovite telefonom na 011 2010 928, 2010 95