O nama

Delta Automoto d.o.o. osnovan je 3. januara 2007. godine, kao samostalna firma nastala iz profitnog centra Delta Auto, osnovanog 1996. godine. Delta Automoto je generalni zastupnik japanskog automobilskog brenda Honda za Srbiju i Crnu Goru od 23. marta 2005. godine.

Godine 2011. kompanija se konsolidovala, a sredinom 2012. izašla je iz posla sa kompanijom Fiat, čiji je generalni zastupnik bila od 1996. godine.

U julu 2011. godine Delta Automoto dobija ugovor o generalnom zastupništvu Honda motocikla za tržište Srbije i Crne Gore.

Osluškujući potrebe tržišta i trendove u svetu, Delta Auto počinje da primenjuje novi pristup na domaćem tržištu i pokreće biznis sa korišćenim vozilima – u okviru poslovne jedinice Delta Automoto osnovani su Delta polovni automobili.

Zaokružen proces, od prodaje i servisiranja vozila do obezbeđivanja rezervnih delova, omogućuje kompaniji Delta Automoto da kupcima i korisnicima vozila čiji je generalni zastupnik pruži kompletnu i vrhunsku uslugu.

Na Novom Beogradu nalaze se dva prodajna salona Delta Automoto-a – za Honda automobile i motocikle i za sertifikovana korišćena vozila, i servisni objekti, opremljeni najsavremenijim kompjuterskim uređajima.

Servis obuhvata radionice za mehaničke popravke, radionice za popravku limarije i farbanje, tehnički pregled i radionicu za popravku guma i centriranje trapa. U okviru Honda centra posluju i prodavnica i magacin rezervnih delova i logistički centar u Dobanovcima.