NOVI DOŽIVLJAJ VOŽNJE

Novi CR-V je najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je HONDA ikada napravila. Ovaj model postiže izuzetnu sofisticiranost u svojoj petoj generaciji i iskustvo vožnje podiže na sasvim novi nivo. Uz to nudi čitav niz kombinacija od naprednih agregata, pogona na prednje ili sve točkove, manuelnog ili automatskog prenosa do modela sa klasičnih 5 ili opcionih 7 sedišta.

NOVE TEHNOLOGIJE

Novi CR-V omogućava potpunu povezanost i kontrole na dohvat ruke.

Sve bitne informacije za vozača prikazuju se na digitalnom informacionom displeju (DII) smeštenom na kontrolnoj tabli. Pored pomenutog interfejsa na raspolaganju je i centralno pozicionirani ekran od 7 inča osetljiv na dodir koji omogućava povezivanje pametnog telefona putem Bluetooth opcije, kao i korišćenje čitavog niza aplikacija Honda Connect infotainment sistema.

HEAD-UP DISPLEJ

Novi head-up displej sistem omogućava pregled jedne ili više informacija bez odvraćanja pogleda sa puta. Pomoću tastera koji se nalaze na volanu jednostavno je odabrati prikaz brzine, broj obrtaja, podešavanje adaptivnog tempomata, sistema praćenja vozila pri niskim brzinama, navigacije, sistema prepoznavanja saobraćajnih znakova i/ili stepena prenosa transmisije.

NAJVIŠI STEPEN SIGURNOSTI

Na upravljaču se nalaze kontrole putnog računara, audio sistema, tempomata, limitatora brzine, sistema detekcije i praćenja saobraćajnih traka, Bluetooth-a, satelitske navigacije, ali i aplikacija Apple CarPlay i Android Auto. Sve kontrole postavljenje su intuitivno kako bi minimalno odvraćale pažnju tokom vožnje.

Svaki novi CR-V, nezavisno od paketa opreme, dolazi sa Honda SENSING tehnologijom - čitavim nizom sistema asistencije u vožnji. Honda SENSING koristi radar i kameru za prikupljanje informacija koje su od pomoći u svim situacijama, od vožnje autoputem do manevrisanja na uskim parking mestima ili automatskog kočenja u gradu.

EFIKASAN DIZAJN

Novi CR-V donosi savršeni sklad između neprikosnovene elegancije i atletske gracioznosti.

Njegov spoljašnji dizajn karakterišu oštre konture, sportske dinamične linije, širok i “mišićav” izgled, kao i prepoznatljiv prednji kraj sa LED svetlima.

Najkvalitetniji tapacirung uz sofisticirane materijale stvara udoban i opuštajući enterijer. Pažljivo osmišljene dimenzije omogućavaju prostranost i doprinose udobnosti na dužim putevima.

Odlična preglednost dobijena je redizajniranjem A stuba koji je sada znatno uži, a izuzetno prostran prostor za noge i veliki prtljažnik dobijeni su zahvaljujući impresivnim spoljašnjim dimenzijama. Zadnja sedišta su deljiva u razmeru 60:40 i omogućavaju veću fleksibilnost i jednostavniji pristup prostoru prtljažnika. Opcija brzog sklapanja samo jednim potezom ruke dodatno pojednostavljuje postupak. Mogućnost podešavanja visine otvaranja vrata prtljažnika i senzor za beskontaktno otvaranje prtljažnika pokretom stopala jednostavno oduševljavaju.

DINAMIČNA VOŽNJA

Kao i svaka Honda, novi CR-V je dizajniran da obezbedi najviši stepen dinamike u vožnji.

U ponudi su dva agregata, snažni 1.5 VTEC Turbo i inovativni 2.0 i-MMD hibridni sistem. U kombinaciji sa pogonom na dva ili četiri točka, 6-stepenom manuelnom ili automatskom transmisijom i opcijom od sedam sedišta, sigurno možete izabrati CR-V koji je savršen za Vas.

Za više informacija o novom CR-V modelu prijavite se na Newsletter