NOVO POGLAVLJE

Pozdravite dinamični, napredni Jazz i sportski Jazz Crosstar. Kako smo i obećali Hondina misija o elektrifikicaji dobila je još jedan oblik – Honda Jazz sa dvomotornim hibridnim pogonskim sistemom donosi dinamičnu, sigurnu i efikasnu vožnju.

Za Jazz i Jazz Crosstar model postoji državna subvencija za kupovinu hibridnog vozila koja iznosi 2.500€, a dodatno kupac ostvaruje i mogućnost subvencije prilikom registracije vozila.

 

 

MALA DIMENZIJA, VELIKI UTISAK

Srce potpuno novog Jazz modela je hibridnog pogonskog sklopa sa besprekornom isporukom energije. Elegantan sa superiornim menjačem i prefinjenim, udobnim enterijerom. Upotrebom najnovije tehnologije za postizanje niskih emisija i ekonomičnosti, Honda Jazz, postiže vrhunsku efikasnost. Jednostavno rečeno, možete uživati u vožnji sa znanjem da postižete optimalne performanse.

Veliki utisak

Male dimenzije

Potpuno novi Jazz i Jazz Crosstar imaju isti, napredni hibridni pogonski sistem, ali individualne pojedinosti. Koji god bio vaš izbor, Jazz ili Jazz Crosstar, uskoro ćete otkriti da je istinska lepota leži u osećaju koji imate dok ga vozite.

Utisak u vožnji

POVEZANA TEHNOLOGIJA

Zakoračite u svet nove Honde Jazz i otkrijte najnovije tehnologije povezanosti i zabave. Novi Honda CONNECT dolazi s 9“ ekranom osjetljivim na dodir, DAB digitalnim radiom, Apple CarPlay™ i Android Auto. Ukoliko vam I to nije dovoljno Moja Honda+ aplikacija na Vašem pametnom telefonu može poslati vaše uobičajene tačke interesa na satelitsku navigaciju, a može imati i funkciju daljinskog zaključavanja i otključavanja vozila.

Tehnologija

SIGURNOST NOVOG DOBA

Potpuno nova Honda Jazz i Jazz Crosstar dolaze s najnovijom generacijom Honda SENSING sigurnosnog sistema. Ovaj napredni sistem standardan je za sve nivoe opreme i uključuje: CMBS koji predstavlja sistem za prevencije sudara, sistem koji detektuje i prati kolovozne trake, sistem za praćenje mrtvog ugla, kao i druge sisteme koji doprinose bezbednosti vas vaših najbližih.

Sigurnost

MESTO GDE ŽELITE BITI.

Napredna spolja i iznutra.

NOVA PERSPEKTIVA

Potpuno novi Jazz and Jazz Crosstar pruža vozaču panoramski pogled na put tako da imate iskustvo da se nalazite ispred širokog ekrana s pogledom na put. Ova vidljivost ne samo da poboljšava vidljivost, već je i položaj vozača takav da podstiče na sigurnost I samopouzdanje u vožnji.

Sveobuhvatna instrument tabla dizajnirana je tako da možete videti najvažnije informacije za volanom. Horizontalni 7-inčni TFT ekran zamenjuje staromodne merače jednostavnom funkcionalnošću i doprinosi prostranom i kvalitetnom ambijentu.

Nova perspektiva

SEDITE UDOBNO

Prednja sedišta su dizajnirana tako da imaju širok spektar funkcija koja su u rangu sa automobilima premium klase. Udobna sedišta koja odgovaraju pravilnom položaju vašeg tela i dodatni prostor za noge samo su neke od funkcionalost kod nove Honde Jazz.

Nenadmašna magična zadnja sedišta omogućavaju vam da konfigurišete određena podešavanja za smeštaj dodatnog prtljaga. Na Jazz Crosstar-u presvlake su vodootporne - što znači da dodatno uživate u aktivnom načinu života.

Sedite udobno

Jasan prikaz

9-inčni centralni ekran Honda CONNECT prikazuje najčešće korišćene aplikacije tako da ih je moguće lako i brzo odabrati. Aplikacije su kodirane u boji, što olakšava upotrebu.

Honda CONNECT

HIBRIDI SU BUDUĆNOST

Hibridna vozila odavno nisu novost u Hondi. Svakodnevno težimo ka nultoj emisiji štetnih gasova uz značajna poboljšanja sa svakim novim modelom. Proširujemo paletu hibridnih vozila i nastavljamo naš put elektrifikacije.

Hibridi su budućnost