NOVE HIBRIDNE PERFORMANSE

Snažan, jednostavan, učinkovit. Ovo su tri prednosti koje ćete otkriti u potpuno novom CR-V hibridu. Njegov inteligentni, napredni hibridni pogonski sklop pruža besprekorno i zabavno iskustvo vožnje na svakom putovanju.

 

U POTRAZI ZA IZVRSNOŠĆU

Dvadesetogodišnje iskustvo u razvoju hibrida doprinelo je u stvaranju potpuno novog CR-V hibrida. Sa inteligentnim hibridnim pogonskim agregatom, ovaj potpuno novi CR-V ne samo da dobro izgleda, nego donosi i zaista ugodnu vožnju.

 

 POBOLJŠANA EFIKASNOST

Najpopularniji SUV na svetu u hibridnoj varijanti donosi poboljšanu efikasnost uz pomoć inteligentne Multi-Mode Drive (i-MMD) tehnologije koji automatski bira između električnog, hibridnog i klasičnog pogona. Rezultat? Manja potrošnja goriva i manje emisije CO2. 

 

 

UĐITE U SVET HIBRIDA

Još jedna prekretnica za Hondu CR-V.

 

Tehnologija i-MMD (inteligentni Multi-Mode Drive) pruža izvanredne performanse uz izvanrednu efikasnost. Prepoznatljivi mišićavi i profinjeni novi, moderni CR-V prepun je pametnih rešenja i korisnih inovacija koji čine ovu 5. generaciju CR-V-a pravim vozačkim SUV-om. Stvoren za one koji znaju uživati u luksuznom, sofisticiranom enterijeru sa najnovijim pametnim rešenjima i infotainmentom uz udobnost, prostor i svestranost po kojoj je CR-V poznat.

 

DIREKTNA VEZA

CR-V Hibrid bira optimalan način rada kako bi uvek pružao najefikasniju vožnju.

Ovaj hibrid ima 2.0 litarski benzinski motor s Atkinsonovim ciklusom rada i dva električna motora od kojih je jedan propulzijski motor, a drugi električni motor generator, što mu omogućava 3 režima vožnje – sa motorom s unutrašnjim sagorevanjem, ili sa elektromotorom ili hibridni. Umesto da koristi konvencionalni prenos, CR-V ima ugrađenu transmisiju s jednim fiksnim stepenom prenosa što vozaču pruža besprekoran protok snage i osećaj poverenja – to je hibrid koji osećate.

 

 

ON SAM BIRA NAJBOLJA REŠENJA

Inteligentni Multi-Mode Drive (višerežimski pogon) uvek ostvaruje visoke performanse i efikasnost.

i-MMD tehnologija osigurava da automobil uvek koristi energiju na najefikasniji način. To znači da CR-V Hibrid stalno i nesmetano bira između tri režima pogona: električni, hibridni ili sa benzinskim motorom. Kad se postavi električni režim pogona auto emituje tiho zvučno upozorenje. U određenim uslovima vožnje, ukoliko želite, možete ručno produžiti period rada u električnom režimu tako što ćete pritisnuti taster EV Mode koja se nalazi na središnjoj konzoli. Ukoliko težite ka jačem dinamičkom osećaju, Sport Mode će vam pružiti izrazito angažovani doživljaj vožnje.

2.0 litarski benzinski motor s Atkinsonovim ciklusom rada je u sprezi sa dva električna motora od kojih je jedan propulzijski motor, a drugi električni motor generator – sklopom upravlja inteligentni Multi-Mode Drive (i-MMD) sistem.

 

UPOREĐIVANJE POGONA

Honda CR-V ima nekoliko opcija agregata i menjača - uključujući i novi 1,5 VTEC TURBO – sve opcije nude fantastične performanse.

Honda CR-V benzinski agregat. Honda CR-V benzinski agregat, napredan, ekonomičan1,5 VTEC TURBO benzinski agregat sa 6-stepenim ručnim ili 7-stepenim CVT automatskim menjačem. (Izlazna snaga za ručni menjač iznosi 173 KS / 220 Nm okretnog momenta i 193 KS / 243 Nm za CVT.) Takođe možete birati između opcija s pogonom na dva točka i pogona na sva četiri točka, kao i konfiguraciju sa 7 sedišta.

Honda CR-V Hibrid. 2.0-litarski benzinski motor Atkinson Cycle radi sa dva elektromotora - jednim pogonom i jednim motorom generatora - koji kontroliše inteligentni Multi-Mode Drive (i-MMD) sistem koji pruža 3 načina vožnje: električni pogon, hibridni pogon i pogon motora. Dostupne su verzije pogona na dva točka i pogona na sva četiri točka.

 

EFIKASNOST POGONA S TRI REŽIMA RADA
CR-V neprimetno odabira odgovarajući način vožnje.

 

CR-V u električnom pogonu

U ovom načinu rada radite 100% uglađenoj tihoj električnoj energiji - na primer trenutni odziv vozila prilikom kretanja nakon stajanja na semaforu.

 

CR-V u hibridnom pogonu

Hibridni pogon je način rada u kojem benzinski motor i elektromotor kombinuju rad za optimalnu snagu i ekonomičnost, na primer tokom ubrzavanja u pokretu.

 

CR-V u načinu pogona motorom

Pogon korišćenjem samo motora nastaje tokom vožnje pri većim brzinama kada benzinski motor pokreće automobil.

 

JEDNOSTAVNOST VOŽNJE

Uživajte u vožnji, dok Honda CR-V za Vas bira najdinamičniji i najefikasniji način da vas odvede do željenog odredišta.

 

To je inovativni sistem koji benzinskom agregatu omogućava rad u optimalnom rasponu snage što je češće moguće. U kombinaciji s ECON način rada, rezultat je izuzetno štedljivo vozilo.

 Način vožnje se bira putem tastera za prenos na konzoli.

 

U određenim trenucima, CR-V će koristiti dva agregata i benzinski agregat takođe kako bi postigao najbolje performanse - trostruko pojačanje - uz održavanje najučinkovitije vožnje.

  

HONDA SIGURNOSNI STANDARDI

Honda SENSING je jedan od najnaprednijih paketa sigurnosne opreme, koji je samo kod Honde uključen u sve pakete opreme. Dizajniran je da Vama i Vašim putnicima pruži maksimalnu sigurnost u vožnji.

CMBS sistem prevencije sudara

Prilikom pojave opasnosti od sudara s vozilom ili pešakom ispred Vas, CMBS sistem Vas upozorava na nastalu opasnost te započinje sa kočenjem kako bi redukovao jačinu sudara.

 

Sistem upozorenja pri napuštanju saobraćajnih traka

Ovaj sistem Vas upozorava zvučnim i vizualnim signalima prilikom nenamernog prelaska preko leve ili desne razdelne crte saobraćajnih traka (prelaska bez uključivanja pokazivača smera).

 

Sistem izbegavanja izletanja

Kamera smeštena iza vetrobranskog stakla prati Vašu vožnju te prepoznaje verovatnoću izletanja. Sistem pri tome koristi električni servo upravljač kako bi korigovao smer vozila i zadržao vozilo na putu. U pojedinim slučajevima sistem može i samostalno kočiti.

 

Sistem detekcije i praćenja saobraćajne trake

Ovaj sistem Vam pomaže da zadržite vozilo u sredini saobraćajne trake te Vam tako omogućava manje stresnu vožnju na autoputu bez potrebe za neprestanim korekcijama upravljača.

 

 

FLUIDNE LINIJE, DINAMIČAN DIZAJN

Novi CR-V Hibrid je aerodinamično oblikovan SUV. Vrlo je prefinjen i moderan, sa naprednim pogonom.

 

UNUTRAŠNJI PROSTOR

Kada otvorite vrata, dočekaće Vas čist luksuz.

Kada uđete, doživećete jedinstveni luksuzni prostor i udobnost. Sve što želite učiniti je tiho skliznuti i uživati u vožnji.

 

Po celoj površini kabine protežu se lepo prošiveni materijali mekani na dodir.

 

Kontrole na dohvat ruke.

Da bi se sprečile situacije u kojima postavljanje i rad sa sistemima skreće pogled i koncentraciju s puta, svim funkcijama može se pristupiti pomoću hands free tastera koje se nalaze na upravljaču.

 

TFT ekran u boji nudi osnovne informacije vozaču tačno u njegovom vidokrugu. Mi ga zovemo Driver Information Interface.

 

TRI NAČINA KORIŠĆENJA CENTRALNE KONZOLE

Praktična centralna konzola nudi nam tri različite mogućnosti korišćenja, a potpuno otvorena nudi prostor za smeštaj tableta ili manjeg prenosnog računara.

 

Kada se postavi napred, pregrada za pametni telefon pokriva odeljak za glavno spremište radi dodatne sigurnosti.

 

U zadnjem položaju, pregrada čuva manje delove odvojeno, s pristupom većoj pregradi koja se nalazi ispod.

 

Pregrada ima dovoljno mesta za veće predmete.

 

JEDINSTVEN IZGLED

Vožnja hibrida nije se nikad osećala, a ni izgledala ovako dobro.

Honda CR-V pete generacije ima prepoznatljiv oblik, eleganciju i praktičnost. Dizajn uključuje kontrolu protoka vazduha ispod tela, što poboljšava učinkovitost goriva, minimizuje otpor i smanjuje nivo buke u karoseriji. Honda CR-V Hybrid osim praktičnosti nudi prelep izgled gde god da se pojavi.

 

Ručni poklopac prtljažnika

Zadnja vrata prtljažnika mogu se programirati za zaustavljanje na željenoj visini. Idealno ako ga morate otvoriti u žurbi na parkingu ili u garaži sa niskom visinom zida. Možete ga otvoriti i kada su vam ruke pune, jednostavno mahanjem nogom ispod zadnjeg branika - lepo i jednostavno.

 

Možete aktivirati svetla prtljažnog prostora čak i sa punim rukama jednostavnim prolaskom noge ispod zadnjeg branika.

 

POGLED IZBLIZA NA CR-V HYBRID

Ovaj oštar, sportski SUV je privlačan iz svih uglova, iznutra i spolja.

 

Pogled sa strane

Mišićavi blatobrani - sa sportskim, aluminijskim naplatcima – dodatno naglašavaju odvažan stav Honde CR-V Hybrid.

 

Frontalni pogled

Sistem aktivne rešetke poboljšava aerodinamičnost i pridonosi ukupnoj tišini i udobnosti CR-V hibrida.

 

Pogled od nazad

Spojler na vratima prtljažnika minimalizuje turbulenciju vazduha te smanjuje aerodinamični otpor.

 

Više prostora

Inovativna zadnja sedišta sklapaju se samo jednim potezom ruke otvarajući tako golemi prostor od 1.600 litara, za utovar glomaznih predmeta na najjednostavniji mogući način. Neverovatno je šta sve može stati u vaš CR-V. 

 

OSTANITE POVEZANI

 

Honda CONNECT je uređaj za informisanje i zabavu koji sprema stvari koje volite, poput vaše omiljene muzike i prijatelja, nadohvat ruke.

Koristeći Bluetooth® ili USB, jednostavno je pristupiti informacijama ili muzici sa Vašeg pametnog telefona. Sistem omogućava prenos podataka i funkcija sa vašeg pametnog telefona putem Apple CarPlay® ili Android Auto™ aplikacija na 7" ekran osetljiv na dodir kako bi pozivi i primanje i slanje poruka bili što lakši.

 

Više povezanosti

Unapred ugrađeni internetom povezani AHA™ audio sistem omogućava Vam da budete povezani sa svojim omiljenim internet radio stanicama.

 

Sve što Vam je potrebno na dohvat je ruke na 7" ekranu. Samo letimičan pogled dovoljan je da pristupite traženim funkcijama.

 

Uvek znate gde ste i kojim putem ići sa Garmin navigacijskim sistemom.