Honda Srbija nastavlja akciju 1.000.000 kilometara garancije na novi 1.6 i-DTEC agregat

Honda Srbija nastavlja akciju 1.000.000 kilometara garancije na novi 1.6 i-DTEC agregat

Honda Srbija nastavlja akciju 1.000.000 kilometara garancije na novi 1.6 i-DTEC agregat. Svi kupci koji do 31. maja postanu vlasnici modela Civic sa 1.6 i-DTEC motorom imaće produžen garantni rok na motor i menjač – million pređenih kilometara.

Novi 1.6 i-DTEC agregat, prvi iz Hondine Earth Dreams tehnologije predstavljen u Evropi, najlakši je dizel agregat u svojoj klasi na svetu i predstavlja jedinstveno inženjersko i dizajnersko rešenje novog dizel motora. Sa snagom od 120 KS i emisijom od samo 94 grama CO2 po kilometru, novi Civic 1.6 i-DTEC predstavlja impresivnu kombinaciju performansi i ultra niske emisije CO2 i istovremeno pruža najbolji odnos efikasnosti u potrošnji i odziva na gas u klasi.

Sedam godina koliko Honda postoji u Srbiji, Honda servis nije zamenio nijedan motor u garantnom roku, a ni van njega, a u servisu se tvrdi – Hondini motori su neuništivi.

Produžen garantni rok na motor i menjač koji su ugrađeni u vozilo važi do 1.000.000 pređenih kilometara ili do isteka 10 godina od datuma početka trajanja garantnog roka, u zavisnosti koji se uslov pre ispuni, a u skladu sa Uslovima garancije navedenim u prilogu Servisne knjižice.