KONSTRUISAN ZA NOVE AVANTURE


Oplemenjen, prepoznatljiv i snažan CR-V donosi paket pametnih ideja i korisnih inovacija. Oslobađa avanturistički duh i daje Vam fleksibilnost i slobodu da istražujete.

ELEGANTAN I JEDINSTVEN

CR-V se ističe moćnim savremenim dizajnom koji je unapređen smelom, dinamičnom rešetkom, oštro oblikovanim integrisanim farovima i pametnim legurama. Na koje god putovanje da krenete, planinskim putem ili savremenom ulicom, uvek ćete biti u trendu.

NAPREDAN

Linije modela CR-V-a pažljivo su konstruisane sa ciljem da unaprede dizajn i performanse koji će rezultirati dinamičnim izgledom, kao i kanali za protok vazduha koji će potrošnju goriva učiniti efikasnijom. Detalji dizajna poput hromiranih dodataka i zadnje zaštitne ploče čine CR-V model jedinstvenim. Zakrivljene ivice retrovizora usklađene su sa opštim dizajnom, kao i redukovani mrtvi uglovi oko vozila. Oštre linije prozora nude vrhunsku sveobuhvatnu preglednost i ne samo što omogućavaju lak pregled, već ga čine pravim zadovoljstvom.

DOBRO OPREMLJEN I DOBRO OSMIŠLJEN

Kokpit modela CR-V garantuje da se svaki detalj nalazi upravo tamo gde Vam je potreban, kako bi vozač imao punu kontrolu u svakom trenutku. Pregledno i elegantno postavljena instrument tabla predstavlja naprednu tehnologiju u vožnji na najjednostavnije načine, postavljajući osnovne informacije direktno u vidno polje, za trenutno laku čitljivost.

Savršena preglednost nastavlja se našim inteligentnim multi-informacionim ekranom (I-MID) koji Vam obezbeđuje korisne informacije o putovanju, sa intuitivnim operacijama preko kontrola koje se nalaze na kožnom upravljaču. Zajedno sa novim sistemom zabave Honda CONNECT i ekranom osetljivim na dodir, imaćete potpunu kontrolu tokom vožnje.

UVEK NA VEZI, UVEK ZABAVNO

Razvili smo inovativnu i inteligentnu tehnologiju koja unapređuje svako Vaše putovanje.

CR-V poseduje novi Honda CONNECT audio i informacioni sistem koji Vas povezuje sa svim stvarima koje volite u životu, muzikom i prijateljima, a sve to u okviru jednog centralnog ekrana osetljivog na dodir koji se može kontrolisati funkcijama pametnog telefona.

Honda CONNECT Vam nudi odličnu povezanost dok ste na putu preko WiFi teteringa ili Mobilnog WiFi rutera. Honda CONNECT 7" ekran osetljiv na dodir može da bude personalizovan Vašom omiljenom fotografijom. Takođe je lako da izaberete pogodnu muziku za Vaša putovanja na AHATM radiju. Možete slušati svoju omiljenu muziku sa interneta kao i radio program iz celog sveta, uključujući vesti, vremensku prognozu, sport, podkastove i audio knjige.

Povezivanje pomoću Bluetooth-a omogućava Vam da povežete svoj pametni telefon sa Hands Free sistemom telefona u automobilu. Osim toga, moguće je pretraživati internet na ekranu osetljivom na dodir. Garmin nagrađivana satelitska navigacija je dostupna kao opcija u Honda CONNECT i koristi jednostavan meni ikona koji Vam pruža informacijeu realnom vremenu o saobraćaju, ograničenjima brzine na putu, kao i četvorogodišnje besplatno ažuriranje mapa. Honda CONNECT takođe poseduje MirrorLink konekciju.

AHATM

AHA™ aplikacija Vam omogućava da se povežete na Internet radio, pristupite svojim Facebook™ i Twitter™ nalozima i pronađete najbliže restorane i hotele.

GARMIN NAVIGACIJA

Garmin PhotoRealTMprikazuje foto-realistične slike predstojećih raskrsnica i izlaza sa indikacijom i putokazima saobraćajnih traka kako bi zajedno pružili jasne smernice. Sistem takođe uključuje predviđanje rute, upozorenja o gužvama u saobraćaju u realnom vremenu, prikaz ograničenja brzine na putu, 3D zgrade, prikaz terena i ostalo.

PERSONALIZOVAN EKRAN

Personalizujte svoj Honda CONNECT tako što ćete staviti svoju omiljenu fotografiju kao pozadinu. Ekran može biti prilagođen i personalizovan tako da odgovara Vašem stilu.

BLUETOOTH™ HANDS FREE TELEFON†

Koristite intuitivni ekran osetljiv na dodir kako biste pristupili svim kontaktima u svom telefonu.


UDOBNOST, ZAHVALJUJUĆI DETALJIMA

Dobro došli u svoje utočište iz prebukirane svakodnevnice. Prostrana unutrašnjost modela CR-V je dizajnirana tako da stvori miran, prefinjen i opušten ambijent. To je veoma prijatan prostor za putovanje, bilo da ste vozač ili putnik. Materijal blag na dodir koji se nalazi na vratima i na komandnoj tabli pruža dodatni kvalitet, dok odabir tkanina za sedišta, uključujući kožu u crnoj ili bež boji, daju istinski osećaj udobnosti. Osnažena podrška donjeg dela leđa vozača i suvozača se može podesiti za sveukupnu udobnost tokom vožnje, dok elektronska memorija sedišta vozača beleži dva podešavanja.


UŽIVAJTE U FLEKSIBILNOSTI

Komforan i prilagodljiv, CR-V je dizajniran tako da dobijete maksimalno iskorišćen prostor kao i fleksibilnost. Naši inženjeri su povećali preglednost počevši od prednjeg dela, stvarajući više prostora za noge vozača i suvozača, tako da se osećate prijatnije i samopouzdanije prilikom vožnje. Zadnja sedišta, zajedno sa zavaljenim naslonom i zaobljenom oblogom vrata, stvaraju više prostora Vašim putnicima tako da mogu da se opuste. Konačan rezultat je otvoren i vrlo prilagodljiv prostor koji omogućava svima da sa puta stignu sveži, bez obzira koliko je dugo ili kratko putovanje.

Praktična sedišta koja se obaraju jednim lakim potezom stvaraju dodatni prostor za kabasti prtljag. Jednostavnim povlačenjem samo jedne poluge na naslonu ili trake na strani suvozača, zadnja sedišta će se oboriti neprimetno, stvarajući ravan pod u trenu sa 1146 litara prostora za skladištenje prtljaga. Podela zadnjih sedišta u odnosu 60:40 može da obezbedi veći prostor za skladištenje i fleksibilnost za transport različitih stvari koje odgovaraju Vašem životnom stilu.


ISPROBANE I TESTIRANE PERFORMANSE

Mi u Hondi uzmemo motor i pokrenemo ga punom snagom. Ne samo na par sati, već danima. Ohladimo ga, pa ga zagrejemo. Iznova i iznova.

Onda ga rastavimo i proverimo sve do poslednje komponente da vidimo da li sve radi kako treba. Ludo? Moguće. Opsesivno? Definitivno. Ali rezultati govore sami za sebe. 2.0 i-VTEC benzinski motor sa 155KS se odlikuje varijabilnim vremenskim i elektronskim regulatorom za optimalni izlaz pri visokom broju obrtaja motora i uštedi goriva pri manjem broju obrtaja. Dostupan je kao 5-stepena automatska transmisija sa 4WD ili 6-stepena manuelna transmisija sa izborom 2WD ili 4WD pogonskih sistema.

Naši inovativni 1.6 i-DTEC dizel motori Vam obezbeđuju fino podešeni balans između performansi i efikasnosti. Dostupni sa 120KS u 2WD verziji i 160KS kada se povežu sa 4WD, nude lakši osećaj i agilniji pogon od drugih dizel motora, isporučujući 350Nm obrtnog momenta i emisiju CO2 do 115g/km. 9-stepena automatska transmisija je dostupna uz našu naprednu 4WD tehnologiju, dok je 6-stepena manuelna transmisija dostupna sa 2WD i 4WD modelima. Verujemo da bi 1.6 i-DTEC motor mogao biti budućnost dizel motora; mi to nazivamo Earth Dreams tehnologijom.


NAPREDNA TEHNOLOGIJA, NAPREDNA BEZBEDNOST

Svako želi da zaštiti svoju porodicu. Niko ne razume ovu potrebu bolje od nas, zbog čega Vam nudimo Napredni paket sistema podrške za vozača. Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama, koji je standard počev od Comfort paketa, prati saobraćaj na putu ispred vozila i preventivno upozorava pre potencijalnog sudara, omogućavajući vozaču da reaguje na vreme. Možete biti potpuno mirni uz naše sisteme koji su rezultat najnaprednijih tehnologija, poput Sistema za nadgledanje kolovozne trake puta i Sistem za upozorenje pre potencijalnog sudara koji prati oblast oko automobila kako bi Vam pomogao da izbegnete sudar i time zaštitio sve učesnike u saobraćaju.ADAS NAPREDNI PAKET SISTEMA PODRŠKE ZA VOZAČA


SISTEM NADGLEDANJA MRTVOG UGLA

Ova inovacija Vas upozorava kada je neko vozilo u mrtvom uglu, kako bi prelaženje u drugu traku i preticanje učinilo bezbednijim.

SISTEM ZA KONTROLU DUGIH SVETALA

Sistem za kontrolu dugih svetala procenjuje uslove vožnje ispred Vas i automatski prebacuje između kratkog i dugog svetla.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Sistem prepoznavanja znakova identifikuje saobraćajne znakove do 100m daljine i prenosi informaciju vozaču preko i-MID ekrana, kako ih prolazi. Dva znaka se mogu prikazati u istom trenutku.

SISTEM ZA NADGLEDANJE KOLOVOZNE TRAKE PUTA

Kada se detektuju linije na putu, a automobil odstupi od trenutne trake bez indikacija, sistem Vas na to upozori preko vizuelnih i audio upozorenja.

SISTEM ZA NADGLEDANJE UNAKRSNOG SAOBRAĆAJA

Pri kretanju unazad, ovaj sistem detektuje vozila koja su u neposrednoj blizini sa bilo koje strane pozadi, upozoravajući vozača na blisku opasnost. Upozorenje se pojavljuje na i-MID ekranu.HONDA SENSING

Honda SENSING je paket tehnologija koji uključuje sve bezbednosne karakteristike Naprednog paketa sistema podrške za vozača, uz dodatak kočionog Sistema za ublažavanje posledica sudara, inteligentno-adaptivnog tempomata i Sistema za asistenciju održavanja vozila u traci.

Honda SENSING Vam može pomoći da uočite neke stvari koje možete propustiti tokom vožnje, ne samo vozila već i pešake. Omogućava veću mogućnost ublažavanja sudara da bi Vam pomogao da izbegnete nezgodu dajući vozaču vizuelna i zvučna upozorenja i ukoliko je potrebno, primenjujući automatsko kočenje.

INTELIGENTNI - ADAPTIVNI TEMPOMAT

Inteligentni-adaptivni tempomat Vam omogućava da podesite kako brzinu i rastojanje od vozila ispred, tako i konstantno praćenje i usklađivanje brzine po potrebi, čineći vožnju lakšom nego ikada. Demonstrirajući Hondinu posvećenost naprednoj tehnologiji i bezbednosti, inteligentni-adaptivni tempomat ne samo da prati vozila ispred modela CR-V, već i one u susednim trakama, predviđajući kada će vozilo skrenuti ispred Vas do pet sekundi pre nego što do toga i dođe.

SISTEM ZA UBLAŽAVANJE POSLEDICA SUDARA

Kočioni sistem za ublažavanje posledica sudara pomaže Vam pri kočenju što će Vam pomoći da izbegnete ili minimizirate šansu da udarite u vozilo ispred Vas. Pri nižim brzinama je u stanju i da detektuje pešake, upozoravajući Vas na neposredne opasnosti.

Prva i druga faza:

Alarm prati vizuelno upozorenje na i-MID ekranu.

Treća faza:

Primenjuje se lagano kočenje i ako je nezgoda ipak neminovna, ovaj sistem primenjuje nasilno kočenje.

Četvrta faza:

Kočenje aktivira E- zatezače pojaseva koji povlače pojaseve sa dovoljno snage da smanje uticaj nezgode na Vas i Vašeg suvozača.

SISTEM ZA ASISTENCIJU ODRŽAVANJA VOZILA U TRACI

Sistem za asistenciju održavanja vozila u traci koristi kameru koja je montirana iza retrovizora, koji stalno '”očitava” liniju na putu. Sistem upozorenja o napuštanju trake emituje zvučno upozorenje ako vozilo skrene sa kursa i automatski ispravlja upravljač vraćajući ga na pravi put, što Vam pomaže da bezbedno ostanete u svojoj traci.