CIVIC HATCHBACK

NAPREDAN I SPORTSKI

Mi u Hondi verujemo u konstantno pomeranje granica izvrsnosti kako bismo stvorili moćnija, efikasnija i prijatnija motorna vozila. Civic hatchback je baziran na ovakvom načinu razmišljanja. On je ponovno urađen, ispitan i restilizovan, sa dramatičnim izgledom koji odgovara njegovim moćnim preformansama, naprednoj tehnologiji koja Vas povezuje sa svakim aspektom vožnje, kao i izuzetnim nivoom fine obrade koji Vas obavija udobnošću.

Kao što se i očekuje, Civic raspolaže Hondinim najsavremenijim bezbednosnim karakteristikama, pružajući Vam potpunu smirenost pri vožnji.

IZGLED KOJI ODGOVARA PERFORMANSAMA

Uveli smo agresivnije stilizovan model Civic u program. Model Civic Type Sport razvijen je od strane istog tima koji je kreirao i impresivni aktuelni model Type R.

To se i vidi; dramatičan stil poočev od maske integrisane u novi, sportski prednji deo, bojom označen zadnji spojler i sportske 17” crne aluminijumske felne doprinose dinamičnijem izgledu i najvažnije od svega, bude sva Vaša čula.

MALI DETALJI - VELIKE RAZLIKE

Svaka karakteristika na modelu Civic, od jarko vidljivih LED svetala integrisanih u oblikovane farove, pa sve do kružnog zadnjeg spojlera, dizajnirana je tako da mu daje nepogrešiv sportski izgled.

Snažni motori omogućavaju vožnju bez napora, uz veću efikasnost goriva i manju buku. Rezultat je automobil koji, ne samo da izgleda odlično, već je i reaktivan, efikasan i intuitivan u vožnji.

STIL, KOMFOR, KONTROLA

Naša najveća briga jesu vozači, zbog čega su Civic modeli stvoreni prema Vašim potrebama. Snaga, kontrola i komfor koji Vas okružuje nalazi se na dohvat ruke.

Tabla sa dva ekrana omogućava da sve neophodne informacije o brzini, broju obrtaja i potrošnji goriva budu raspoložive direktno ispred Vas, kako bi se što lakše i bezbednije očitavale. Kontrole volana i audio interfejs su pažljivo dizajnirani kako bi Vam pružili potpunu kontolu na putu, kao i užitak vožnje i okruženja u kolima.

Pažnja o detaljima je sve, zato je Civic unapređen hromiranim detaljima koji ističu njegovu sportsku prirodu i upotpunjavaju njegov savremeni stil eksterijera.

DRŽI VAS U KONTAKTU

Razvili smo inovativnu i inteligentnu tehnologiju koja unapređuje svako putovanje.

Civic poseduje novi Honda CONNECT audio i informacioni sistem, smešten u vozilu, koji Vas povezuje sa svim stvarima koje volite u životu, kao što su Vaši prijatelji i muzika - sve to u okviru jednog centralnog touchscreen displeja koji se može kontrolisati smartphone operacijama.

Honda CONNECT nudi odličnu povezanost dok ste na putu, putem Wifi teteringa ili mobilnog Wifi rutera.

Honda CONNECT 7” Touchscreen se može personalizovati sa ličnim fotografijama. Takođe, lako se može izabrati propratna muzika za Vaš put na AhaTM radiu. Možete slušati svoje omiljene Internet muzičke servise i radio programe iz celog sveta, uključujući vesti, vremensku prognozu, sport, podkastove i audio knjige.

Bluetooth konekcija Vam omogućava da svoj smartphone povežete sa Hands Free telefonskim sistemom koji se nalazi u automobilu.

Štaviše, moguće je i pretraživanje Interneta na Vašem touchscreen-u.

Nagrađivana Garmin satelitska navigacija je dostupna kao dodatna opcija u okviru Honda CONNECT i koristi jednostavan meni sa ikonicama koje Vam pružaju informacije o saobraćaju u realnom vremenu, upozorenja o ograničenju brzine, kao i 5 godina besplatne nadogradnje mapa.

Honda CONNECT dozvoljava i MirrorLink konekciju.

VEOMA PAMETAN - VEOMA SIGURAN

Svako želi da zaštiti svoju porodicu.

Niko ne razume ovu potrebu bolje od nas, zbog čega Vam nudimo Napredni sistem paketa za podršku vozaču ADAS – Advanced Driver Assistance System Pack technologies.

Sistem za kočenje pri malim brzinama (CTBA) u uslovima gradske vožnje, koji je standard poočev od Comfort paketa, prati saobraćaj na putu ispred vozila i upozorava na mogući prednji sudar, omogućavajući vozaču da reaguje na vreme.

Možete biti potpuno mirni uz naše sisteme koji su rezultat najnaprednijih tehnologija, poput Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta (LDW) i Preventivno upozorenje pre potencijalnog sudara (FCW) koji prati oblast oko automobila kako bi Vam pomogao da izbegnete sudar i time zaštitio sve učesnike u saobraćaju.

NAPREDNI SISTEM PAKETA ZA PODRŠKU VOZAČU – ADAS PAKET

SISTEM NADGLEDANJA MRTVOG UGLA

Ova inovacija Vas upozorava kada je neko vozilo u mrtvom uglu, kako bi prelaženje u drugu traku i preticanje učinilo bezbednijim.

SISTEM KONTROLE DUGIH SVETALA

Highbeam Sistem procenjuje uslove vožnje oko Vas i automatski prebacuje između visoke i niske osovine.

PREVENTIVNO UPOZORENJE PRE POTENCIJALNOG SUDARA

Ako prednja kamera uoči vozilo ispred Vas, sistem će upozoriti na mogući čeoni sudar, davajući Vam dovoljno vremena da reagujete.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Sistem prepoznavanja znakova identifikuje saobraćajne znake do 100m daljine i prenosi informaciju vozaču preko i-MID, kako ih prolazi. Dva znaka se mogu prikazati u istom trenutku.

SISTEM ZA NADGLEDANJE KOLOVOZNE TRAKE PUTA

Kada se detektuju linije na putu, a automobil odstupa od trenutne trake bez indikacija, Upozorenje o napuštanju trake Vas na to upozori preko vizuelnih i audio upozorenja.

SISTEM ZA NADGLEDANJE UNAKRSNOG SAOBRAĆAJA

Pri kretanju u rikverc, Nadzor raskrsnica (Cross Traffic Monitor) detektuje vozila koja su u neposrednoj blizini sa bilo koje strane, upozoravajući vozača na blisku opasnost. Upozorenje se pojavljuje na i-MID-u.

SISTEM ZA KOČENJE PRI MALIM BRZINAMA U USLOVIMA GRADSKE VOŽNJE

  1. Tokom gradske vožnje između 5-30km/h, kako bi Vam ovaj sistem pružio najbolju šansu da izbegnete sudar, sistem prati rastojanje između Vas i vozila ispred.
  2. Ako nastavite da se približavate uočenom vozilu, Civic Vam šalje vizuelna i audio upozorenja preko i-MID monitora.
  3. Ako još uvek niste odreagovali, a sudar je sve bliži, Sistem za zaustavljanje može automatski primeniti City-Break Active System će automatski primeniti vanredno kočenje kako bi smanjio brzinu što je više moguće. U dobrim voznim uslovima, sudar se može čak i u potpunosti izbeći.