Zimska servisna akcija

U Hondinim ovlašćenim servisima započela je tradicionalna zimska akcija tokom koje su vlasnici Honda vozila u prilici da po najvišim standardima obave sezonsku proveru automobila u 12 tačaka za 999 dinara, kao i da ostvare popuste do čak 30% na pojedine rezervne delove i uslugu njihove zamene kao i odabranu dodatnu opremu.

Kompletnu akcijsku ponudu pogledajte ovde.

Tokom akcije koja će trajati do 24. marta 2018. godine, na popustu se nalaze originalni rezervni delovi koji su najtraženiji u zimskom periodu: kočioni diskovi i pločice, komplet kvačila, kao i svi elementi sistema vešanja i upravljanja vozila.

Honda je omogućila i popust od 15% na dodatnu opremu koja je najaktuelnija u periodu zimskih godišnjih odmora - gumene patosnice, prostirke prtljažnika, kao i dodatnu opremu koja je vezana za prenos robe i vuču (kuke za vuču, krovni nosači, nosač za skije, krovni box).

Ove zimske sezone vlasnici Hondinih motocikala biće u prilici da ostvare popust od 20% na sve originalne rezervne delove za motocikle kroz ugradnju u ovlašćenom Delta Automoto servisu.

Značajnu pogodnost i ove zime predstavljaju zimski kompleti točkova (alu-felna + zimska guma) po cenama koje kreću od 72,900 dinara po setu, a u cenu je uračunata i montaža točkova. Korišćenje odgovarajućih pneumatika veoma je važno za bezbedno ponašanje vozila, dok originalne Honda aluminijumske felne garantuju kvalitet i naglašavaju dinamični karakter automobila.

Zakažite servis za Vašu Hondu na vreme putem sajta ili pozovite telefonom na 011 2010 928, 2010 952.