Zimska servisna akcija u Hondi

Tokom tradicionalne zimske akcije vlasnici Honda vozila biće u prilici da u ovlašćenim servisima Honde, po najvišim standardima obave sezonsku proveru automobila u 12 tačaka za 999 dinara, kao i da ostvare brojne popuste na pojedine rezervne delove i uslugu njihove zamene kao i odabranu dodatnu opremu.

Tokom akcije koja će trajati do 25. marta 2017. godine, na popustu od 15% nalaze se delovi koji su najtraženiji u zimskom periodu: metlice i gumice brisača, kočioni diskovi i pločice, komplet kvačila, ulje za menjač, kao i svi elementi sistema vešanja i upravljanja vozila.

Honda je omogućila i popust od 15% na dodatnu opremu koja je najaktuelnija u periodu zimskih godišnjih odmora - gumene patosnice, prostirke prtljažnika, kao i dodatnu opremu koja je vezana za prenos robe i vuču (kuke za vuču, krovni nosači i sl.).

Značajnu pogodnost i ove zime predstavljaju zimski kompleti točkova (alu-felna + zimska guma) po cenama koje kreću od 69,900 dinara po setu, a u cenu je uračunata i montaža točkova dok skladištenje letnjeg seta tokom zime košta samo 3,600 dinara.

Korišćenje odgovarajućih pneumatika veoma je važno za bezbedno ponašanje vozila, dok originalne Honda aluminijumske felne garantuju kvalitet i naglašavaju dinamični karakter automobila.

Zakažite servis za Vašu Hondu na vreme putem sajta ili pozovite telefonom na 011 2010 928, 2010 952.