Letnja servisna akcija

Honda Srbija od 15. maja započinje tradicionalnu letnju servisnu akciju koja vozačima Hondinih automobila obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti kada je reč o održavanju i opremanju vozila.

Iskoristite pravu priliku da svom automobilu priuštite kompletnu sezonsku proveru vozila u 12 kontrolnih tačaka za samo 999 dinara, kao i da osvežite prostor u kabini i obavite kompletan servis klime za 6,600 din.


“Osveženje” kabinskog prostora podrazumeva:


Dezinfekciju kabinskog prostora i sistema ventilacije

Zamenu polen filtera

Reciklažu i dopunu rashladnog gasa

Kontrolu i dopunu ulja kompresora klime

Kontrolu elemenata klima uređaja, kao i proveru pritiska u sistemu


Takođe, u okviru naše letnje akcije u prilici ste da ostvarite do 30% popusta na originalne rezervne delove i njihovu zamenu. Ponuda se odnosi na delove kao što su kočioni diskovi i pločice, setovi kvačila, elementi vešanja i oslanjanja, letva volana sa komponentama i ksenonske sijalice.

I originalna Hondina dodatna oprema je takođe deo naše letnje ponude. Bilo da su vam potrebne aluminijumske felne ili oprema koja je najaktuelnija u periodu godišnjih odmora kao što je oprema za prenos ili kuka za vuču, omogućili smo letnji popust od 15%.

Ne propustite ni ove godine specijalnu letnju akciju. Posetite nas i iskoristite promotivne cene do 01. septembra 2017. godine.